Thaimaan hallitus ilmoitti, että viihdepaikat 41 maakunnassa suljetaan 10 päiväksi huomisesta XNUMX. huhtikuuta alkaen

Bangkok, Thaimaa-

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) ilmoitti tiedottajan välityksellä tänä aamuna, että viihdepaikat, kuten baarit ja yökerhot, on suljettava huomenna, huhtikuun 10. päivästä alkaen, neljätoista päiväksi. Tämä kestäisi sulkemisen vähintään 23 asti.

Ilmoituksen teki tri. Phanprapha Yongtrakul, CCSA:n apulaistiedottaja, tänä aamuna kello 11 CCSA:n päivittäisessä lehdistötilaisuudessa, ja se vahvistettiin CCSA:n virallisella Twitter-tilillä.

Tämä tarkoittaa, että baarit ja yökerhot 41 maakunnassa on suljettava huomisesta alkaen. (Mutta ei tänään.) Jotkut maakunnat, kuten Chiang Mai, ovat jo tehneet päätöksen viihdepaikkojen sulkemisesta.

Chonburi suunnittelee tapaavansa klo 2 tänä iltapäivänä, jossa paikallisia sääntöjä pitäisi selventää enemmän. (Esimerkiksi jos hierontaliikkeet otetaan mukaan, koska tästä on ollut ristiriitaisia ​​viestejä, ja jos ravintoloihin tulee alkoholikielto.)

Maakuntaluettelo: Bangkok, Pathum Thani, Nonthaburi, Nakhon Pathom, Samut Prakan, Samut Songkhram, Samut Sakhon, Ayutthaya, Saraburi, Lopburi, Nakhon Nayok, Chonburi, Rayong, Chanthaburi, Prachinburi, Chachoengsao, Sa Kaeo, Suphanburi, Kanchanaburi, Ratchaburi, Prachuap Khiri Khan, Phetchaburi, Ranong, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phuket, Surat Thani, Songkhla, Yala, Narathiwat, Nakhonyani, Udon, Khonya Ratchen, , Loei, Chiang Mai, Lampang, Chiang Rai, Tak & Phetchabun.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.6 (5 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/