Nigerian kansalainen, 60, pidätettiin, koska hän oli sekaantunut thaimaalaisiin naisiin kohdistuneeseen romanssihuijaukseen, jonka arvo oli yli 370 miljoonaa bahtia.

Bangkok -

Nigerian kansalainen pidätettiin asuntolasta Ladpraon alueella Bangkokissa, koska hänen väitetään osallistuneen romanssihuijaukseen, jonka kohteena olivat thaimaalaiset naiset, joiden kerrottiin menettäneen yli 370 miljoonaa bahtia kokonaisarvoltaan.

Maahanmuuttopoliisi ilmoitti eilen, 7. huhtikuuta, pidättäneensä 60-vuotiaan nigerialaisen epäillyn, jonka nimi paljastui lehdistölle vasta Bertrandina pidätysmääräyksen jälkeen, jossa häntä syytettiin petoksesta, väärien tietojen tuomisesta tietokonejärjestelmiin ja aiheuttamisesta. vahinkoa toiselle henkilölle.

Pidätys tapahtui vihjeen perusteella, jonka mukaan ulkomaalainen käyttäytyi aina epäilyttävästi eikä ollut vuorovaikutuksessa kenenkään kanssa asunnossaan. Kompleksin omistajan mukaan huone, jossa epäilty asui, oli vuokrattu thaimaalaisen naisen nimellä.

Maahanmuuttopoliisi vieraili ulkomaalaisen luona rutiinitarkastuksessa ja pyysi sitten hänen passiaan, joka paljasti, että Bertrand oli matkustanut Thaimaahan 27 lähtien eikä ollut jatkanut viisumiaan sen jälkeen.

Lisätutkinta paljasti myös, että Thaimaan rikostuomioistuin etsi häntä, koska hän oli huijannut thaimaalaisia ​​uhreja kokonaisarvoltaan yli 370 miljoonalla bahtilla, ja hänet on aiemmin pidätetty vastaavista syytöksistä.

Bertrand on nyt pidätettynä Thaimaan kuninkaallisessa maahanmuuttovirastossa oikeuskäsittelyä varten. Samaan aikaan Thaimaan poliisi suorittaa lisätutkimuksia löytääkseen lisää epäiltyjä huijareita, jotka saattavat olla mukana.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.