Munkki pelastettiin onnistuneesti tulvivasta luolasta Phitsanulokissa Thaimaassa, kun hän oli ollut loukussa lähes neljä päivää

Phitsanulok, Thaimaa-

46-vuotias munkki, joka oli ollut meditaatioretriitillä luolassa Phitsanulokin kansallispuistossa Thaimaassa, pelasti yli XNUMX hengen pelastustyöntekijän tiimin toimesta, mukaan lukien kokeneet luolasukeltajat, jäätyään loukkuun voimakkaiden sateiden jälkeen. kapea käytävä syvälle.

Kerroimme tästä tarinasta ensimmäisen kerran eilen illalla ja voit lukea edellisen tarinan klikkaamalla tästä.

Luola, nimeltään Tham Phra Sai Ngam, sijaitsee Phitsanulokissa Pohjois-Thaimaassa, Noen Maprangin alueella Thung Salaengin kansallispuistossa.

Munkki, Phra Ajarn Manat, 46, meni luolaan meditoimaan noin huhtikuun 3. päivänä sekä luolan lähellä olevien asukkaiden että läheisen temppelin munkkitoverinsa mukaan. Kun hän oli mennyt syvälle luolaan meditoimaan, seuraavien päivien aikana tapahtui rankkoja sateita, jotka jäivät munkin ansaan luolajärjestelmään. Paikalliset kyläläiset, jotka tiesivät hänen mietiskelevän luolassa ja ansioituneen hänelle, kutsuivat pelastusryhmiä, jotka kuulemma kuulivat hänen rukoilevan syvältä luolissa. Tulvavedet olivat kuitenkin tulvineet kapeaa käytävää, joka johti luolan syvemmille osiin, joissa munkki meditoi.

Yli 30 pelastustyöntekijää Prasat Boon Sathan -säätiö yhdessä muiden asiaankuuluvien virastojen kanssa työskentelivät vapauttaakseen munkin luolajärjestelmästä, jossa hän oli yli 400 metriä sisällä tulvineen käytävän ohi.

Koska luola tulvi, pelastus vaati sukeltajia ja sukellusvarusteita, joten monet muistavat samanlaisen tilanteen loukkuun jääneiden jalkapalloilijoiden ryhmän kanssa vuonna 2018.

Phra Ajarn Manat vierailee säännöllisesti luolissa meditoimassa, ja läheiset kyläläiset tuntevat hänet hyvin, ja he tuovat almuja ja ansioita munkille hänen monipäiväisten meditaatiomatkojensa aikana.

Phra Ajarn poistettiin pelastustyöntekijöiden ja sukeltajien avulla, jotka auttoivat häntä uimassa luolan tulvineen osan läpi. Hänellä oli kuulemma lievä kuume, mutta muuten hän oli hyvässä hengessä ja terveenä ja pysyi rauhallisena koko kokemuksen ajan, ja kertoi, että hänelle annettiin lisää aikaa paastota ja meditoida ja hän teki parhaansa irti huonosta tilanteesta. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan rutiinitarkastukseen pelastuksen jälkeen.

Kaikki kuvat luvassa Prasat Boon Sathan -säätiö.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/