Merkittävä thaimaalainen finanssiorganisaatio varoittaa, että kaikki merkittävät Bangkokin sulkemiset Covid-19:n kotimaan leviämisen estämiseksi maksavat yli viiden miljardin bahtin tappiot.

Bangkok -

Thaimaan kauppakamari (TCC) piti kiireellisen kokouksen Bangkokin viranomaisten kanssa tänään 7. huhtikuuta ja varoitti, että koko pääkaupungin sulkeminen Songkran-festivaalin ajaksi maksaa valtavat, yli viiden miljardin bahtin tappiot.

Sanan Angubolkul, Thaimaan kauppakamarin puheenjohtaja, puhui lehdistölle pidettyään tapaamisen Bangkokin kuvernöörin Asawin Kwanmuangin ja Bangkokin Metropolitan Administrationin (BMA) kanssa keskustellakseen suunnitelmasta, jolla voitaisiin mahdollisesti hallita Covid-19-koronaviruksen nopeaa leviämistä uudesta järjestelmästä. klusterin.

Puheenjohtaja korosti kokouksessa, että suurella kaupunkisulkulla olisi noin viiden miljardin bahtin vaikutus talouteen, jos sen toteuttaisi BMA. Lukituksen sijaan Bangkokin viranomaisten tulisi määrätä vain tietyntyyppisten yritysten sulkeminen tietyillä alueilla, jos se on tarpeen viruksen leviämisen hillitsemiseksi.

Lisäksi kokouksessa keskusteltiin rokotusten jakelusuunnitelmasta Bangkokissa. BMA ilmoitti, että nykyinen rokotuskapasiteetti päivässä on vain noin 5,000 10,000–1.5 2 ihmistä. Myönnyksen loppuun saattamiseksi viranomaisten on annettava 30,000–50,000 miljoonan annoksen ruiskutus XNUMX XNUMX–XNUMX XNUMX ihmiselle päivässä.

Thaimaan kauppakamari ilmoitti siksi tekevänsä yhteistyötä yksityisen sektorin kanssa tukeakseen paikallista injektiota nopeamman ja tehokkaamman toiminnan edistämiseksi, mukaan lukien tarvittaessa rahoituksen.

"Thain kauppakamari on koordinoinut tavaratalojen ja yksityissairaaloiden kanssa odotus- ja tarkkailualueen valmistelua ennen ja jälkeen injektioiden. Juomavettä, sairaalasängyt, kuljetukset rokotteiden jakeluun ja ambulanssit sekä lääketieteelliset vapaaehtoiset tarjotaan injektiooperaatioon. Teemme yhteistyötä BMA:n kanssa saattaaksemme suunnitelman päätökseen huhtikuuhun mennessä, ennen kuin BMA aloittaa massarokotteiden jakamisen yleisölle kesäkuussa”, Sanan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.