Vietjet jatkaa kansainvälisiä palveluja huhtikuussa

(Bangkok, 2. huhtikuuta 2021) – Vietjet on aloittanut säännölliset kansainväliset lennot, jotka yhdistävät Vietnamin tärkeimmät solmukohdat Bangkokiin, Tokioon, Souliin ja Taipeihin jne. 2 alkaen.

Erityisesti lentojen Ho Chi Minh Citystä Bangkokiin on määrä lähteä joka perjantai. Lento Hanoista Souliin (Incheonin kansainvälinen lentoasema) lähtee 15. huhtikuuta 2021. Lentojen Hanoista Tokioon (Naritan kansainvälinen lentoasema) on määrä lähteä 6. 7. Lentojen Hanoista Taipeihin on määrä lähteä 10. Tarkat tiedot lentoaikatauluista ja lippujen varaamisesta ovat saatavilla Vietjetin virallisilla myyntikanavilla verkkosivuilla www.vietjetair.com .

Kaikki Vietnamista tulevat palvelut palvelevat vain matkustajia, jotka täyttävät saapuvien maiden ja alueiden maahanmuuttomääräykset. He ovat yleensä vietnamilaisia, jotka opiskelevat, työskentelevät tai vierailevat sukulaistensa luona ulkomailla ja/tai ulkomaalaisia, jotka palaavat kotiin Vietnamista. Matkustajien tulee aktiivisesti etsiä yksityiskohtaista tietoa lähimaiden suurlähetystöistä ja diplomaattisista virastoista vaadittujen menettelyjen ja papereiden täyttämiseksi, jotta maahanmuuttoprosessi olisi nopeampi ja tehokkaampi saapuessaan.

Matkustajalennot Vietnamiin noudattavat edelleen Vietnamin hallituksen voimassa olevia määräyksiä siviili-ilmailuviranomaisen ja Vietnamin ulkoministeriön myöntämien lähtö- ja saapumisaikojen mukaisesti.

Vietjet on aina ennakoiva kaikissa pandemioiden ehkäisysuunnitelmissa, ja sillä on seitsemän tähteä, mikä on maailman korkein luokitus maailmanlaajuisten lentoyhtiöiden Covid-19-yhteensopivuudesta. Kaikilla Vietjetin lennoilla taataan Kansainvälisen lentoliikenneliiton (IATA), Maailman terveysjärjestön (WHO) ja terveysministeriön jne. korkeimpien turvallisuusmääräysten mukainen.

IATA:n jäsenenä Vietjet on myös tehnyt yhteistyötä Vietnamin ja kansainvälisten viranomaisten kanssa ottaakseen käyttöön IATA Travel Passin tai "rokotepassin" matkustajien turvallisuuden varmistamiseksi samalla kun se valvoo tehokkaasti pandemiaa, yksinkertaistaa matkamenettelyjä ja valmistautuu pian olla normaalia matkaa.

### 

Tietoja Vietjetistä 

Uuden aikakauden lentoyhtiö Vietjet ei ole vain mullistanut ilmailuteollisuutta Vietnamissa, vaan se on myös ollut uraauurtava lentoyhtiö koko alueella ja ympäri maailmaa. Vietjet keskittyy kustannusten hallintakykyyn, tehokkaaseen toimintaan ja suorituskykyyn. Se tarjoaa lentomahdollisuuksia kustannussäästöillä ja joustavilla hinnoilla sekä monipuolisia palveluita asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vietjet on Kansainvälisen lentoliikenneliiton (IATA) täysivaltainen jäsen, jolla on IATA Operational Safety Audit (IOSA) -sertifikaatti. Vietnamin suurimpana yksityisenä lentoyhtiönä lentoyhtiölle myönnettiin korkein turvallisuusluokitus 7 tähdellä vuosina 2018 ja 2019 maailman ainoalta turvallisuus- ja tuoteluokitussivustolta. airlineratings.com ja Airfinance Journal listasi sen maailman 50 parhaan rahoituksen ja toiminnan parhaan lentoyhtiön joukkoon vuosina 2018 ja 2019. Lentoyhtiö on myös valinnut parhaaksi halpalentoyhtiöksi tunnetuilta organisaatioilta, kuten Skytrax, CAPA, Airline Ratings ja monet muut. .

Lisätietoja osoitteessa www.vietjetair.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/