Poliisin tarkastuspisteet palaavat Pattayaan suurella tavalla, kaksi pidätettiin epäiltynä rattijuopumuksesta viime yönä, mukaan lukien yksi ulkomaalainen

Pattaya/Jomtien-

Poliisin tarkastuspisteet palasivat virallisesti eilen Pattayan alueelle usean kuukauden tauon jälkeen, ja Pattayan poliisi ilmoitti, että kaksi ihmistä, mukaan lukien "yhteistyökyvyttömäksi" kutsuttu ulkomaalainen, pidätettiin viime yönä epäiltynä rattijuopumuksesta.

Täällä tiedotettiin aiemmin poliisin tarkastuspisteiden palauttamisesta.

Valtion poliisipäällikkö oli keskeyttänyt poliisin tarkastuspisteitä useiden kuukausien ajan tarkennuksia ja toimenpiteitä, kuten monia CCTV-kameroita, kirkkaasti valaistuja tarkastuspisteen varoituksia, useiden poliisien valvontaa ja muita toimenpiteitä mahdollisen korruption estämiseksi, kuten lahjuksia vastaan. epäillyiltä päästää eroon mahdollisista rikoksista. Tämä seurasi siviilien valituksia myös aiemmin toteutetuista prosesseista, joiden väitettiin loukkaavan yksityisyyttä ja muita huolenaiheita.

Poliisi johdolla everstiluutnantti Amonthep Mai, miehitettynä tarkastuspisteen Jomtienissa Thrappraya Roadilla, ilmoitti pidättäneensä kaksi henkilöä epäiltynä rattijuopumuksesta. Yksi oli thaimaalainen nainen ja erillisessä tapauksessa vanhempi ulkomaalainen mies, jonka nimeä ja kansallisuutta ei kerrottu, mutta tarkastuspisteen virkailijat kuvasivat häntä paikalliselle thaimaalaiselle medialle erittäin päihtyneeksi ja yhteistyökyvyttömäksi. Ulkomaalaisen miehen epäillään antaneen töykeitä käsieleitä upseereille sekä käyttäneen useita rivouksia. Poliisin mukaan ulkomaalainen mies pidätettiin ja häntä syytetään rattijuopumuksesta.

Pattayan poliisi ilmoitti, että yli 200 henkilöä valittiin tarkastuspisteeseen lisätarkastuksia varten ja useita vähäisiä rikkomuksia, kuten virheellisiä merkintöjä tai asianmukaisten turvavarusteiden puutetta.

Pattayan poliisi varoitti, että Pattayan ja Jomtienin ympäristössä tarkastuspisteet ovat säännöllinen nähtävyys maan lähestyessä Songkran-festivaaleja, joka on thaimaalaisen uudenvuoden juhla ja perinteisesti tuo mukanaan monia rattijuopumuksesta johtuvia onnettomuuksia. Everstiluutnantti Amonthep totesi poliisin varmistavan, että kaikkia lakeja noudatetaan, ja ehdotti, että jos joku olisi juonut, he kutsuisivat taksin tai moottoripyörätaksin, joita on laajalti saatavilla Pattayalla.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.67 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/