Muovitehdas romahti voimakkaan tuulen vuoksi Chonburissa

KUVA: Sawang Hetin pelastustiimi

Chonburi -

Suuri osa Chonburin alueen tehtaasta romahti voimakkaiden tuulien vuoksi äkillisen sademyrskyn aikana aiemmin tällä viikolla Panat Nikhomin alueella. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

KUVA: Sawang Hetin pelastustiimi

Pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen tapauksesta keskiviikkona iltapäivällä (31st) muovitehtaalla Baan Sa Nassa, Na Wanghinin osa-alueella.

Paikalle saapunut pelastushenkilöstö havaitsi tehtaan läheltä tieltä useita puita ja tehtaan päärakennuksen useiden osien sortuneen. Onneksi ei sattunut henkilövahinkoja.

KUVA: Sawang Hetin pelastustiimi

Tehtaan henkilökunta kertoi Panat Nikhomin poliisille, että ennen romahdusta satoi ja siihen liittyi voimakkaita tuulenpuuskia. Henkilökunta oli kuitenkin toissijaisessa rakennuksessa romahduksen aikana.

Tehtaan johto ei heti julkaissut lausuntoa tapahtumasta tai kokonaisarviota tehdasrakennuksen romahduksen aiheuttamasta taloudellisesta vahingosta.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.