Yksi henkilö loukkaantui ja useita ajoneuvoja tuhoutui palossa Chonburissa

Chonburi -

Mueang Chonburissa eilen aamulla tulipalo, jonka epäillään alkaneen pistorasiasta, johon oli kytketty jääkaappi, tuhosi talon, kolme ajoneuvoa ja loukkaantui yhden ihmisen.

Mueang Chonburin poliisi sai ilmoituksen tulipalosta eilen hätäpuhelusta varhain aamulla (31. maaliskuuta).st) talossa Nong Reen osa-alueella.

Palomiehet useilla paloautoilla sekä poliisi, pelastuslaitokset ja The Pattaya News saapuivat paikalle havaitsemaan, että tuli oli edelleen voimakkaasti liekeissä.

Tulipalon täydellinen sammuminen kesti noin 30 minuuttia. Talo, jossa oli kaksi traktoria ja moottoripyörä, tuhoutui täysin.

Talon omistajan äiti, iäkäs nainen, jonka nimeä salattiin perheen pyynnöstä, oli saanut useita savuvahinkoja tulipalosta. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan välitöntä lääketieteellistä apua varten.

Pattarapong Yanprapat, 34, talon omistajan poika, kertoi The Pattaya News -toimittajalle: "Kuulin kipinöivän jääkaapin seinäpistorasiasta ja sen sähköpistokkeesta ennen kuin tulipalo syttyi."

Chonburin oikeuslääketieteellinen poliisi jatkaa täydellistä ja yksityiskohtaista tutkintaa Pattaya News -toimittajalle antamansa lausunnon mukaan löytääkseen palon tarkan syyn. Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, perhe pelasti onnistuneesti myös koiransa, joka ei loukkaantunut palossa. Heti ei selvinnyt, oliko perheellä vakuutus, joka kattaisi liekkien aiheuttamat laajat vahingot.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.