Phang Ngan "James Bond Island" tarvitsee vakavuusarvioinnin useiden samankaltaisten kivimuodostelmien romahtamisen jälkeen Etelä-Thaimaassa

Phang Nga -

Thaimaan mineraalivarojen osasto aikoo kiireellisesti arvioida Phang Ngan kalkkikivikarsttornien "James Bond Island" vakauden huhti- ja toukokuussa sen jälkeen, kun useiden samankaltaisten tornien kalliomuodostelmien kerrottiin romahtaneen muualla Thaimaassa.

Varapääjohtaja Montri Lueng-Ingkasoot paljasti tänään 1. huhtikuuta, että samankaltaiset kalkkikivimuodostelmat useissa osissa Etelä-Thaimaassa ovat suuressa hajoamisriskissä, koska monet niistä ovat jo sortuneet ukkosmyrskyjen ja painumien vuoksi.

James Bond Island oli osaston mukaan yksi riskialueista. Koska se oli suosittu matkailukohde, sen rakenteellisesta kannattavuudesta on tehtävä perusteellinen tutkimus mahdollisimman pian, koska se voi vaikuttaa matkailijoiden turvallisuuteen.

Varapääjohtaja totesi: "Kausittainen myrskyt Thaimaan eteläosissa olivat vähitellen vaikuttaneet kalkkikiveen. Jotkut niistä olivat jo kuluneet, koska ne eivät kestäneet painoa. Tämä voi aiheuttaa vaaraa turisteille, kun he vierailevat alueella."

Jame Bond Islandin arviointi on suunniteltu ensimmäistä kertaa ja se tapahtuu tässä kuussa huhti- ja toukokuussa mineraalivarojen osaston asiantuntijoiden toimesta. Ryhmä tarkastelee halkeamien ja halkeamien rakennetta sekä arvioi mahdollista eroosion nopeutta käyttämällä meriveden eroosiotekijöitä koskevia tietoja.

Kuva: Mineral Resources Department

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.