Thaimaan maaliikenneministeriö ilmoittaa ajokorttien uusimisen jatkamisesta kuusi kuukautta ennen voimassaolon päättymispäivää.

Kansallinen -

Maaliikenneministeriö (DLT) on pidentänyt ajokorttien uusimisaikaa kolmesta kuuteen kuukauteen ennen voimassaolon päättymispäivää, osaston pääjohtaja Jirut Wisarnchit ilmoitti.

Kuuden kuukauden pidennys sisältää kaikkien kahdeksan autolain BE 2522:n mukaisen ajokorttityypin uusimisen, mukaan lukien henkilökohtaiset ajoneuvot, traktorit, höyryjyrät ja julkiset ajoneuvot.

Jirut kertoi Associated Pressille eilen 31. maaliskuuta, että laajennuksen tarkoituksena on helpottaa yhä useampia kuljettajia, jotka haluavat uusia ajokorttinsa useissa sivukonttoreissa valtakunnallisesti. Se antaa myös kuljettajille enemmän aikaa hakea ajokortin uusimista.

Lisäksi osasto antaa lisensoidulle hakijalle mahdollisuuden hakea verkko-oppimiskoulutukseen verkkosivuston www.dlt-elearning.com kautta 24 tunnin ajaksi ja suorittaa kurssin 6 kuukauden kuluessa hakemuksen jättämisestä.

Pääjohtaja sanoi: ”Verkko-oppiminen ei pelkästään vähennä hakuprosessia ja virkamiesten taakkaa, vaan se vähentää myös Covid-19-koronaviruksen leviämisriskiä, ​​koska ehdokkaan ei tarvitse olla mukana harjoitushuone pitkästä aikaa."

Lisäksi DLT tarjoaa myös Smart Queue -palvelun lisenssin uusimiseen mobiilisovelluksen kautta, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-käyttöjärjestelmille ja jonka voi ladata ilmaiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.