Thaimaa vähentää useimpien kansainvälisten saapuvien karanteenia

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote.

Thaimaan matkailuviranomaisella (TAT) on ilo ilmoittaa, että Thaimaan kuninkaallinen hallitus on hyväksynyt COVID-19-rokotustodistuksen myöntämisen kuningaskunnassa ja samalla hyväksynyt lyhyemmät karanteeniajat kansainvälisille saapujille. Molemmat toimenpiteet ovat voimassa tästä päivästä toistaiseksi.

Thaimaan kansallisessa tartuntatautikomiteassa 31. maaliskuuta 2021 julkaistussa Royal Thai Government Gazette -lehdessä julkaistut ehdot ja ehdot COVID-19-rokotustodistuksen myöntämiselle paperilla tai sähköisessä muodossa henkilöille, jotka ovat saaneet kaksi vaadittua COVID-19-annosta rokote Thaimaassa. Rokotteen on kuitenkin oltava hyväksytty ja rekisteröity Thaimaan kansanterveysministeriössä (MoPH) tai Maailman terveysjärjestön (WHO) hyväksymä, jotta se voi saada rokotustodistuksen.

Thaimaan kuninkaallisessa hallituksen virallisessa lehdessä 31. maaliskuuta 2021 julkaistun Thaimaan COVID-19-tilanteen hallinnon keskus (CCSA) on myös julkistanut uusimmat suuntaviivat COVID-19:n ehkäisytoimenpiteistä ja karanteenivaatimuksista kansainvälisille saapujille, joihin kuuluu tällä hetkellä *11 ihmisryhmää. saa tulla Thaimaahan.

Karanteeni lyhennetään 7 päivään kansainvälisille saapuville, jotka on rokotettu täysin COVID-19:tä vastaan ​​rokotteella, hyväksytty ja rekisteröity MoPH:ssa tai WHO:n hyväksymässä vähintään 14 päivää ennen matkapäivää. Niiden on kuitenkin oltava maista, joissa ei ole mutatoitunutta SAR-CoV-2-viruskantaa, kuten MoPH on ilmoittanut ja päivittänyt jatkuvasti.

Seuraavat rokotteet hyväksytään (31 alkaen): ARS-CoV-2-rokote (CoronaVac), Sinovac (tarvitaan 2 annosta); AZD1222 AstraZeneca/Oxford (tarvitaan 2 annosta); AZD1222 SK BIOSCIENCE – AstraZeneca/Oxford (tarvitaan 2 annosta); BNT162b2/CORMIRNATY – Tozinameran (INN), Pfizer/BioNTech (tarvitaan 2 annosta); covishield (ChAdOx1_nCoV19), Intian seerumiinstituutti (tarvitaan 2 annosta); Ad26.COV2.S Johnson & Johnsonin Janssen Pharmaceutical Companies (tarvitaan yksi annos) ja mRNA- 1273 by Moderna (tarvitaan 2 annosta).

Rokotetuille kansainvälisille saapujille, jotka eivät pysty esittämään voimassa olevaa rokotetodistusta, alkuperäistä paperia tai tulostetta online-rokotetodistuksesta saapumissataman kansainväliselle sataman terveystarkastukselle, suoritetaan vähintään 10- päivän karanteeni.

Karanteeniaikaa lyhennetään 14 päivästä (15 yöstä) 10 päivään (11 yötä) maista, joissa ei ole mutatoitunutta SAR-CoV-2-viruskantaa ja joita ei ole rokotettu COVID-19:ää vastaan ​​tai jotka eivät ole suorittaneet täysi rokotus.

Nykyinen 14 päivän karanteeniaika on voimassa ihmisille, jotka saapuvat 11 maasta, joilla on SAR-CoV-2-viruksen mutaatioita ja variantteja, kuten MoPH on ilmoittanut (31. maaliskuuta 2021 alkaen); nimittäin Botswana; Kamerun; Kongo; Ghana; Kenia; Mosambik; Ruanda; Etelä-Afrikka; Tansania; Sambia ja Zimbabwe.

Voidakseen päästä Thaimaahan kansainvälisten saapuvien tulee silti tehdä kaikki saapumis- ja maahantulojärjestelyt hyvässä järjestyksessä. Näitä ovat Thaimaan kuninkaallisen suurlähetystön tai konsulaatin myöntämä maahantulotodistus (COE); COVID-19-sairausvakuutus, jonka vähimmäissuoja on 100,000 19 US$; vahvistus Alternative State Quarantine (ASQ) -hotellivarauksesta ja lääkärintodistus, jossa on RT-PCR-laboratorion tulos, joka osoittaa, että COVID-72-tautia ei ole havaittu, myönnetty enintään XNUMX tuntia ennen lähtöä. Matkustajia suositellaan tiedustelemaan lisätietoja kotimaansa Thaimaan kuninkaallisesta suurlähetystöstä tai konsulaatista.

Thaimaan karanteenin aikana ulkomaalaisten on suoritettava RT-PCR-testi päivinä 5-6 niille, jotka ovat 7 päivän karanteenissa. 10 päivän karanteenia varten tarvitaan kaksi testiä päivinä 3-5 ja päivinä 9-10. 14 päivän karanteenia varten vaaditaan kolme testiä tulopäivänä, päivinä 6-7 ja päivinä 12-13.

Kaikki saapuvat on jäljitettävä seurantajärjestelmällä tietyn ajan.

**11 ihmisryhmää, joilla on tällä hetkellä lupa tulla Thaimaahan.

(1) Thaimaan kansalaiset.

(2) Pääministerin tai hätätilanteen ratkaisemisesta vastuussa olevien vastuuhenkilöiden päällikön harkitsemat, sallimat tai kutsumat henkilöt, joilla on poikkeuslupa, pääsevät valtakuntaan välttämättömyyden vuoksi. Tällaista harkintaa, lupaa tai kutsua voidaan soveltaa erityisehtoihin ja aikarajoituksiin.

(3) Diplomaatti- tai konsuliedustustoissa tai kansainvälisten järjestöjen alaisuudessa olevat henkilöt tai ulkomaisten hallitusten edustajat, jotka suorittavat tehtäviään kuningaskunnassa, tai muiden kansainvälisten järjestöjen henkilöt ulkoasiainministeriön tarpeen mukaan sallimalla tavalla, mukaan lukien heidän puolisonsa, vanhempansa, tai lapsia.

(4) Tarvittavien tavaroiden kuljettajat, jotka palautetaan välittömästi valmistumisen jälkeen.

(5) Miehistön jäsenet, joiden on matkustava Valtakuntaan tehtävää varten ja joilla on tietty päivämäärä ja kellonaika palata.

(6) Muut kuin Thaimaan kansalaiset, jotka ovat Thaimaan kansalaisten puolisoita, vanhempia tai lapsia.

(7) Muut kuin Thaimaan kansalaiset, joilla on oleskelutodistus, mukaan lukien heidän puolisonsa ja lapsensa.

(8) Muut kuin Thaimaan kansalaiset, joilla on työlupa tai joille on myönnetty lupa työskennellä kuningaskunnassa Thaimaan lakien mukaisesti, mukaan lukien heidän puolisonsa ja lapsensa, tai ulkomaalaiset työntekijät, joille on myönnetty vapautus hallitukselta tilapäiseen oleskeluun kuningaskunnassa ja saavat työskennellä työnantajiensa tai luvanhaltijoidensa kautta, jotka saavat tuoda ulkomaalaisia ​​työntekijöitä työskentelemään kuningaskunnassa.

(9) Muut kuin Thaimaan kansalaiset, jotka ovat Thaimaan viranomaisten hyväksymien oppilaitosten opiskelijoita, mukaan lukien heidän vanhempansa tai huoltajansa, lukuun ottamatta yksityiskoululain mukaisten epävirallisten oppilaitosten ja muiden vastaavien yksityisten oppilaitosten opiskelijoita.

(10) Thaimaassa sairaanhoidon tarpeessa olevat muut kuin Thaimaan kansalaiset ja heidän saattajansa. Tämä ei kuitenkaan koske COVID-19:n lääkehoitoa.

(11) Muut kuin Thaimaan kansalaiset, joille on myönnetty lupa tulla kuningaskuntaan Thaimaan valtion virastojen ja muiden maiden välisten erityisjärjestelyjen mukaisesti, tai henkilöt tai henkilöryhmät, joille pääministeri on antanut luvan hakemuksen jälkeen harkittavaksi. tartuntataudin Coronavirus 2019 (COVID-19) esittämiseksi ja leviämisen estämiseksi toteutettavien toimenpiteiden täytäntöönpanon lieventämistä käsittelevän tilapäisen komitean tutkimus ja arviointi, ja sen on noudatettava ad hoc -komitean määrittämiä tautien ehkäisytoimenpiteitä .

TAT tarjoaa jatkuvasti päivityksiä matkailuun liittyvästä COVID-19-tilanteesta Thaimaassa TAT Newsroomissa (www.tatnews.org); Facebook (tatnews.org); ja Twitter (Tatnews_Org).

Thaimaan matkailuun liittyvää lisätietoa ja apua saa TAT Contact Centeristä 1672 tai Tourist Policesta 1155.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
3.5 (2 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/