Thaimaa varoittaa, että aprillipäivän "valeuutiset", erityisesti Covid-19:n ympärillä, voivat tuoda valtavia sakkoja ja vankeusrangaistuksia

Thaimaa-

Nautitko hyvästä pilasta aprillipäivänä? Haluat ehkä harkita sitä uudelleen Thaimaassa tänä vuonna, varsinkin jos julkaiset sen verkossa.

Thaimaan rikostentorjuntaosasto (TCSD) ja julkishallintovirasto ovat toista vuotta peräkkäin varoittaneet yleisöä, että valeuutisten julkaiseminen voi olla tietokonerikoslain vastaista, mikä voi johtaa ankariin sakkoihin tai vankeuteen, vaikka se on vain vitsailee ja neuvoo ihmisiä pidättelemään aprillipäivän "vitsejä" tänä vuonna, erityisesti Covid-19:n ympärillä.

Itse asiassa saatat joutua vankilaan jopa 5 vuodeksi ja sakkoon jopa 100,000 XNUMX bahtia valeuutisten tai valheellisen pilan julkaisemisesta verkossa.

TCSD huomautti, että vaikka se on laillista monissa maissa, "valeuutisten" julkaiseminen ei ole laillista Thaimaassa ja että aprillipäivän ei yleensä pidetä osana thaimaalaista kulttuuria. Ennen Covid-19:ää monet sivustot osallistuivat erilaisiin aprillipilan vitseihin Thaimaassa (mukaan lukien me), mutta viranomaiset sanovat edelleen, että juuri nyt ei ole oikea aika leikkiä, etenkään Covid-19:n tai muiden valeuutisten suhteen.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/