Termiittejä etsivä mies löytää sen sijaan elävän käsikranaatin Pattayan alueelta

Banglamung-

Mies, joka etsi termiittejä kalojen ruokkimiseksi, oli järkyttynyt, kun hän löysi sen sijaan elävän käsikranaatin Nongpruesta.

Paikallinen asukas ilmoitti Banglamungin poliisille, että kranaatti löydettiin metsästä rautatien läheltä tänään puolenpäivän aikaan (31. maaliskuuta).st).

Poliisi ja räjähteiden hävittämisryhmä (EOD) saapuivat paikalle löytääkseen puun alta vanhemman M26-käsikranaatin.

Su Supayut, 51, kertoi The Pattaya Newsille: "Etsin termiittejä Betta-kalalleni ennen kuin löysin tämän kranaatin. Juoksin karkuun ennen kuin soitin poliisille."

EOD-poliisi kertoi Pattaya Newsille, että kranaatti oli toimintakunnossa, mikä on erittäin vaarallista.

Nongpruen poliisi pyrkii tunnistamaan omistajan ja kranaatin alkuperän.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.