Pattayan Pakistanin hyvinvointijärjestö kokoontuu kuukausittain, kutsuu vieraita muista järjestöistä

Pattaya, Thaimaa-

Maanantaina 29. maaliskuuta 2021 klo 8 Pakistanin hyvinvointijärjestö Pattaya (PWOP) kutsui Pattaya Expats Clubin, Pattayan Rotary Clubin ja Foreign Police Volunteersin jäsenet liittymään kuukausittaiseen kokoukseensa keskustelemaan erilaisista huolenaiheista. Pattayalla asuville ulkomaalaisille.
Tapahtumassa oli myös thaimaalaisia ​​VIP-henkilöitä Bangkokista, jotka osallistuivat ja antoivat myös panoksensa. Tapahtuma järjestettiin ravintolassa, joka sijaitsee lähellä Zign-hotellia Nakluassa, ja siellä tarjottiin myös herkullista, aitoa pakistanilaista ruokaa.
PWOP:n jäsenten ja vieraiden välillä käytiin mukaansatempaavaa dialogia. Osallistujat keskittyivät etsimään ratkaisuja Pattayan alueella asuvien ulkomaalaisten yhteisiin ongelmiin ja tarjoamaan yhtenäisyyttä ja tukea toisilleen.
Tietoja Pakistanin hyvinvointijärjestöstä:
Pakistan Welfare Organisation Pattaya (PWOP) on rekisteröity voittoa tavoittelematon, ei-uskonnollinen ja ei-poliittinen sosiaalinen hyvinvointijärjestö, jonka ovat perustaneet jotkin pakistanilaiset Pattayassa, Thaimaassa.
PWOP on työskennellyt Pattayassa, Chonburissa vuodesta 2001. PWOP perustettiin Nofal Fawadin energisen johdon alaisuudessa. Perustamisestaan ​​lähtien järjestöä ovat johtaneet täysin vapaaehtoiset kaikilta elämänaloilta, jotka ovat antaneet omaa aikaansa auttaakseen yhteisöä. Järjestöllä on toistaiseksi ollut tärkeä rooli pakistanilaistaustaisten ihmisten sosiaalisissa asioissa.
PWOP:n toimintaa harjoitetaan jatkuvasti ympäri vuoden. Lisäksi sillä on tärkeä rooli pakistanilaisten ongelmien ratkaisemisessa. Järjestö juhlii tärkeiden päivien tapahtumia. Erityisesti sillä on kunnia isännöidä Pakistanin itsenäisyyspäivän vuotuista vuosipäivää Pattayalla 14. elokuuta.
Tunnettuina luotettuna pakistanilaisena yhteisöjärjestönä he edustavat Pattayan ja lähialueiden asukkaita. PWOP pyrkii auttamaan apua tarvitsevia sekä pakistanilaisen yhteisön sisällä että sen ulkopuolella.
Uskomme vahvasti, että pieni apu auttaa pitkälle ja työmme ei olisi mahdollista ilman arvokkaiden jäsentemme runsasta tukea. Paikallisyhteisömme jäsenet ovat armollisesti auttaneet meitä tukemalla asioitamme ja mahdollistamalla sen, että voimme palvella apua tarvitsevien ihmisten tarpeita.

Tarina organisaatiomme takana:

Pakistan Welfare Organisation Pattaya (PWOP) pyrkii saamaan aikaan myönteistä muutosta edustaen samalla Pakistanin yhteisöä Pattayalla ja ympäröivillä alueilla. PWOP:lla ei aluksi ollut tiloja tai resursseja, ja ensimmäiset kokoukset pidettiin perustajajäsenten myymälöissä.

Visiomme:

Välittävä yhteisö, jossa jokaisella ihmisellä on arvokas elämä samanarvoisina, perusoikeuksia, vapautta, tasa-arvoa ja sosiaalista harmoniaa kunnioittaen.

Tehtävämme tänään:

Nykyään PWOP on yhä aktiivisempi auttamaan paikallisten ongelmien ratkaisemisessa. Sitoutuneita jäsenemme kampanjoivat aktiivisesti positiivisen yhteiskunnallisen muutoksen puolesta, ja osallistava yhdistyksemme on ylpeä pyrkimyksistään saada kaikki jäsenet mukaan. Kunnioitetaan ja tunnustetaan ulkomaisten pakistanilaisten rooli kansakunnan kehityksessä ja edistymisessä tarjoamalla heille helposti arvokasta tietoa, resursseja, tiloja, palveluita ja etuoikeuksia.
Toivotamme tervetulleeksi kaikki pakistanilaisten sukupolvet, joista vuosien varrella on tullut Pattayalla ja sitä ympäröivillä alueilla asukkaita.

Voit ottaa heihin yhteyttä ja lukea lisää TÄÄLTÄ.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/