Kaksi loukkaantui vakavasti ‘Pattaya Bikini Surf Skate'ssa” Pattayan hallituksessa maksamaan loukkaantuneista nuorista

Mor Kit

Pattaya-

Kaksi ihmistä sai vakavia päävammoja "Pattaya Bikini Surf Skate" -tapahtumassa viime viikonloppuna Pattayan kaupungin apulaispormestarin mukaan.

Surffiluistinonnettomuus tapahtui lauantaina (27th) Beach Roadilla alamäessä lähellä Dolphin Roundaboutia.

Mor Kit

Surffausluistinonnettomuudessa oli osallisena kolme henkilöä. Heillä ei ollut kypärää tai suojavarusteita. Heitä ei nimetty lehdistölle, mutta heitä kuvailtiin nuoriksi.

Kaksi heistä sai vakavia päävammoja ja putosivat tajuttomaksi, kolmas onnettomuuteen osallistunut ei loukkaantunut. Heidät vietiin Bangkokin Pattayan sairaalaan, ja heille tehtiin aivo- ja kalloleikkauksia, ja he ovat nyt toipumassa.


Mor Kit

Pattayan kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Ronnakit Eakkasing kertoi paikalliselle uutismedialle: "Pyysimme järjestäjiä tiukasti kiinnittämään huomiota turvallisuuteen liittyviin asioihin."

“Surffiluistimeen liittyi paljon ihmisiä. Järjestäjillä ei ehkä ollut tarpeeksi henkilökuntaa pitämään silmällä kaikkia.” Ronnakit lisäsi.

"Soitimme Bangkokin Pattayan sairaalaan auttamaan heitä, koska olimme tehneet erityisen "Ymmärryspöytäkirjan" (MOU) sairaalaan tapahtumien aikana sattuneiden vammojen vuoksi. Ronnakit selitti.

“Nämä vammat kuuluivat ‘Universal Coverage for Emergency Patients (UCEP) -politiikan” piiriin. Hallitus maksaa loukkaantuneille nuorille luistelijalle heidän sairaanhoitomaksunsa veloituksetta. Ronnakit jatkoi

“Jokainen heidän toimintansa maksaa kuitenkin noin 500,000 XNUMX bahtia. Selvitämme tapahtumia järjestäjien kanssa ja kosketamme myös vastaavien luistelutapahtumien pohjaa turvallisuusstandardien ja suojavarusteiden tärkeydestä.'' Ronnakit totesi.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.