Yli 70 urheilijaa osallistui meriurheilukilpailuihin Jomtien Beachillä kuluneen viikonlopun aikana

Pattaya-

Yli 70 urheilijaa on osallistunut meriurheilukilpailuihin Jomtienissa kuluneen viikonlopun aikana, kertovat tapahtuman järjestäjät.

Kilpailu alkoi virallisesti Jomtien Beachillä ja sitä johti Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume perjantaina (27. maaliskuuta).th).

Noin 70 urheilijaa Thai Paddle Board Associationista ja Thai Windsurfing Associationista kaikkialta Thaimaasta osallistui kilpailuun 26. maaliskuuta alkaen.th maaliskuuhun 28th.

Pormestari Sonthaya kertoi The Pattaya Newsille: "Kilpailun tavoitteena on houkutella lisää turisteja Pattayaan sekä tukea Pattayan urheilua nousemaan kansainväliselle tasolle."

Kilpailu jatkuu ensi viikonloppuna Jomtien Beachillä päätös- ja palkintoseremonioiden kanssa.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.