Pattaya Charity Music Festival on TÄMÄ tuleva viikonloppu Pattayassa

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan hyväntekeväisyysmusiikkifestivaali palaa tulevana viikonloppuna, toinen Jomtien-Pattayan Rotary Clubin järjestämä festivaali, jossa kaikki kerätyt rahat menevät suoraan Pattayan alueen vähävaraisille lapsille.

Tapahtuma järjestetään klo

Royal Cliff Grand Hotel sunnuntaina 4. huhtikuuta klo 12-30

Tapahtumassa kuullaan:

-Yli 30 muusikkoa 5 tunnin konsertissa, jossa on hittejä 1950-luvulta aina nykypäivään. Tässä katsaus kokoonpanoon

-Kaikki kerätyt rahat menevät suoraan Pattayan alueen tarvitseville lapsille.

- Lippu sisältää vapaasti virtaava viini, buffet, jossa on huippuluokan herkullisia ruokia, ja hämmästyttävä korkealaatuinen konsertti "The Grand Ballroom" -salissa.

-1800 bahtia all inclusive.

- Lippuja on vielä saatavilla rajoitetusti, mutta vauhdilla, lähetä sähköpostia: rotarycharitymusicfestival@gmail.com

tai heidän Facebook-sivuillaan: https://www.facebook.com/rotarycharitymusicfestival

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/