Soi Dogin mobiiliklinikat lakaisevat Phuketin Vichitistä alkaen

Seuraava on Soi Dogin lehdistötiedote. Heidän lausuntonsa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Soi Dogin mobiiliklinikat lakaisevat Phuketin Vichitistä alkaen

Soi Dog Foundationin liikkuva klinikka, joka tarjoaa ilmaisen sterilointi- ja rokotuspalvelun koirille ja kissoille, perustetaan Vichitiin 29. maaliskuuta ja 9. huhtikuuta välisenä aikana osana laajempaa projektia, joka kestää vuoden loppuun asti. 

Vichitin jälkeen klinikan on määrä vierailla Kamalassa, Cherng Talayssa, Sri Soonthornissa, Koh Yao Yaissa ja Koh Yao Noissa Phang Ngassa, Karonissa, Rawaissa, Sakussa, Mai Khaossa, Koh Kaewssa, Rassadassa, Chalongissa, Kathussa, Thepkrasattreessa ja Paklokissa. , Muang ja lopuksi Pa Tong. 

Soi Dogin eläinpelastajat tutkivat ja poimivat katukoiria ja -kissoja jokaiselta osa-alueelta ennen kuin tuovat ne siirrettävälle klinikalle steriloitavaksi ja rokotettaviksi vakavia sairauksia, kuten raivotautia, penikkatautia ja parvovirusta, vastaan.

Lemmikkieläinten omistajat ja katueläinten ruokkijat ovat myös tervetulleita tuomaan koiransa ja kissansa klinikalle. Heitä pyydetään kuitenkin tarkistamaan Soi Dog Thailand -Facebook-sivu (www.facebook.com/SoiDogInThai) tai sähköpostitse bern@soidog.org etukäteen, koska yllä oleva aikataulu saattaa muuttua. Heitä pyydetään myös pidättämään koiralta tai kissalta ruokaa sterilointia/kastraatioleikkausta edeltävänä yönä puolenyön jälkeen eläimen turvallisuuden vuoksi.

Mobiiliklinikat ovat olennainen osa Soi Dogin CNVR-ohjelmaa (Catch, Neuter, Rokota, Return.) Massaleikkaus- ja sterilointiohjelma on säätiön toiminnan kärjessä ja se on todistetusti ainoa eettinen ja tehokkain tapa kulkukoirien ja -kissapopulaatioiden hallinta. Vuodesta 2003 lähtien yli 530,000 XNUMX koiraa ja kissaa on steriloitu ja rokotettu eri puolilla Thaimaata tällä hetkellä maailman suurimman ohjelman kautta.

"Jotta kulkueläinten määrää voidaan vähentää tehokkaasti pitkällä aikavälillä, jokaisen Tambonin hallintoorganisaation (OrBorTor) on jatkettava ja tuettava sterilointi- ja sterilointiohjelmia", selitti Soi Dogin yhteisöpäällikkö Sakdapol Thongjan. "Heidän on myös tuettava yhteisön lemmikkieläinten omistajia ja eläinten ruokkijia vastasyntyneiden pentujen ja kissanpentujen hoidossa, koska tämä voi johtaa myöhemmin lemmikkieläinten hylkäämisongelmiin."

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/