Chonburi-huumeeksi epäilty loukkaantui ampumahaavasta törmättyään useisiin poliisiautoihin ja ampuessaan poliiseja

Chonburi -

Huumeeksi epäilty on saanut vakavia vammoja ampumahaavasta, kun hänen väitetään yrittäneen taistella Chonburin poliisin kanssa pistoleikkauksen aikana Mueang Chonburissa eilen (25. maaliskuuta).th).

Mueang Chonburin poliisille ilmoitettiin tapauksesta eilen kello 6 Nong Reen osa-alueella.

He ja The Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen loukkaantuneen huumeepäillyn herra Anuphap 'Namlai' Maksapin, 32.

Hän sai vakavia vammoja luotihaavasta lähellä kylkiluita. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan poliisin saattajalla.

Mueang Chonburin poliisipäällikkö eversti Nitat Weanpradap kertoi The Pattaya Newsille: "Epäillyn ajoneuvosta löytyi kahdeksan luotia, käsintehty käsiase, jossa oli yksi luoti, ja yksi metamfetamiinipilleri epäillyn pidätyksen jälkeen."

"Toinen epäilty, herra Wanchalerm Boontam, 40, pidätettiin myös." Nitat lisäsi.

Mr. Wanchalerm kertoi tiettävästi Chonburin poliisille: "Namlai soitti minulle hakemaan hänet ja väitti, että hän halusi vain hengailla. Poliisi esti meidät tiellä tarkastuspisteessä. Namlai käski minua törmäämään ajoneuvoni useisiin poliisiautoihin ja ajamaan tarkastuspisteen aseella päätäni kohti.

"Kieltäydyin ennen kuin Namlai hyppäsi kuljettajan istuimelle päälleni. Hän otti auton ajamisen haltuunsa ja hyppäsi ulos autosta ennen kuin avasi tulen poliisia kohti. Wanchalerm sanoi, joka on kiistänyt kaikki häntä vastaan ​​esitetyt syytteet ja väittää olevansa syytön.

Eversti Nitat kertoi The Pattaya Newsille: "Poliisi sai vihjeen huolestuneelta kansalaiselta, että huumeepäilty kantoi huumeita kuljetettavaksi eri maakuntaan tiellä Nong Reessa."

"Poliisi pyysi epäillyn autoa pysähtymään, mutta he kieltäytyivät ja torjuivat ampumalla useita laukauksia poliiseja kohti ja yrittäessään ajaa tiesulkua ja törmätä poliisiajoneuvoihin. Poliisi joutui avaamaan tulen saadakseen epäillyn alas." Eversti jatkoi.

– Sairaalan lääkäri ilmoitti meille, että epäillyn housuista löytyi 30 metamfetamiinipilleriä ja pieni määrä metamfetamiinia. Eversti päätti.

Epäilty on toistaiseksi kiistänyt kaikki syytökset ja on edelleen paikallisessa sairaalassa poliisin saattajan ja vartioinnin alaisena. Häntä epäillään useista rikoksista, mukaan lukien poliisin murhan yrityksestä.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.