Bangkok julkistaa ohjeet Songkran 2021 -juhlille – perinteiset aktiviteetit, suuret juhlat, vesitaistelut

Bangkok-

Seuraava on Thaimaan matkailuviraston lehdistötiedote.

Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa toimittaa Bangkokin pääkaupunkiseudun hallinnon (BMA) viimeisimmän tiedotteen COVID-19-valvontaohjeistaan ​​Songkran 2021 -juhlille 10.–15. huhtikuuta.

Tämän vuoden Songkranissa BMA sallii kaikkien perinteisten aktiviteettien pitämisen tavalliseen tapaan. Näitä ovat uskonnolliset käytännöt ja seremoniat; kuten kastelemalla vettä Buddha-patsaille ja kaatamalla vettä vanhusten kämmenille pyytääkseen heidän siunauksiaan.

BMA kieltää kaiken toiminnan, joka voi houkutella suuren yleisön; kuten vesiroiskeet, konsertit, juhlat tai muut toimet, joihin liittyy läheistä kontaktia ihmisten välillä; kuten jauhemaalaaminen, tanssiminen ja vaahtojuhlat.

Kaikista perinteisistä toiminnoista, joissa on yli 300 osallistujaa, on esitettävä ennakkohyväksyntä paikalliselta tartuntatautivirastolta.

Kaikki perinteisen toiminnan ulkopuoliset tapahtumat; kuten yli 100 osallistujan messuille ja juhlatilaisuuksille, jotka on pidettävä vain ulkotapahtumissa, on myös haettava ennakkohyväksyntä.

Bangkokin asukkaita kehotetaan myös välttämään juhlia ja kokoontumisia eri alueilta tulevien ihmisten kesken sekä pidättäytymään yhteisestä ateriasta pitkiä aikoja.

Sääntöjen rikkojia tuomitaan enintään kahdeksi vuodeksi vankeuteen ja enintään 40,000 18 bahtiin sakkoihin tai molempiin julkishallinnosta hätätilanteissa annetun hätäasetuksen BE 2548 (2005) XNUMX §:n mukaisesti.

Bangkokin kuvernööri Pol Gen Aswin Kwanmuang antoi BMA:n tiedotteen 23. maaliskuuta 2021.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/