Autopalo Pattayan parkkipaikalla hälyttää paikallisia asukkaita

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Pattaya-

Tulipalo tuhosi täysin pysäköidyn auton Pattayalla eilen aamulla (24th), huolestuttavat paikalliset asukkaat.

Pattayan palomiehiä kutsuttiin paikalle Soi Naklua 13:ssa noin kello 10. He saapuivat paikalle useiden paloautojen kanssa ja havaitsivat, että pysäköity valkoinen neliovinen ajoneuvo oli täysin liekeissä raivokkaassa tulipalossa. Paikallisten asukkaiden nähtiin siirtävän omia autojaan parkkipaikalta ja poistuvan alueelta mahdollisen räjähdyksen pelossa.

Palomiesten sammutus kesti noin 20 minuuttia, mutta valitettavasti kuvien mukaan auto tuhoutui täysin.

Auton omistaja, herra Manas Chuayoonuey, 52, kertoi The Pattaya Newsille: "Olen taksimoottoripyöränkuljettaja Naklua Soi 12:ssa. Ajan tavallisesti autollani töihin joka aamu, koska pidän taksimoottoripyörääni taksiasemallani. En huomannut autossani mitään epätavallista matkalla töihin.

”Olin töissä, kun naapuri soitti ja kertoi, että autoni oli tulessa. Palo oli saanut alkunsa auton etumoottorista." Manas totesi.

”Kiipesin parkkipaikalle ja yritin sammuttaa palon itse. Yritykseni epäonnistui ja soitin Pattayan palokunnalle avuksi", Manas päätti.

Pattaya Firefighters ilmoitti, että moottorivika vaikutti saaneen palon alkuun. Tapahtumasta ei aiheutunut henkilövahinkoja tai muita omaisuusvahinkoja, vaikka palo hälytti monia parkkipaikkaa käyttäviä asukkaita. Manas ei kertonut, oliko hänen ajoneuvonsa asianmukaisesti vakuutettu toipuakseen palon aiheuttamista äärimmäisistä vahingoista.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.