Thaimaan ihmeaalto Ramayanassa lykättiin, koska Thaimaan hallitus haluaa pitää Songkranin "perinteisenä"

Pattaya, Thaimaa-

Huhtikuun puolivälissä Songkran-kaudelle asetettu odotettu Songkran wonder Wave -konserttisarja Ramayana-vesipuistossa on siirretty lokakuulle.

Päätös johtuu siitä, että Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) katsoi, että Songkranille voidaan tänä vuonna järjestää vain perinteistä toimintaa. Perinteisiä aktiviteetteja ovat osallistuminen jumalanpalvelukseen temppeleissä, perhekotien siivoaminen ja vanhinten kunnioittaminen. Päätös tehtiin Covid-19:n mahdollisen leviämisen estämiseksi.

Vaikka tapahtumaa sponsoroivat ja mainostivat useat suuret organisaatiot, mukaan lukien Thaimaan matkailuviranomainen, CCSA:n päätös tarkoittaa, että tapahtuman ympärillä toteutetuista Covid-19-varotoimista huolimatta tapahtuma päätettiin siirtää 29.-31.

Siirtymä mahdollistaa järjestäjien mukaan myös enemmän ulkomaisia ​​turisteja, jotka toivottavasti osallistuvat tapahtumaan syksyllä, sillä tähän mennessä rajat toivotaan olevan jossain muodossa avoinna ulkomaalaisille turisteille.

Tapahtumassa voidaan todennäköisesti myös järjestää vuorovaikutteisia vesiesityksiä ja suihkuttaa yleisöä syksyllä, mikä ei ole nyt sallittua.

Lippujen hyvitystietoja varten voit ottaa suoraan yhteyttä Thailand Wonder Waveen Facebookissa tai lippujen myyjään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/