RECAP: Thaimaa raportoi 383 kotimaista tartuntaa 401 uuden Covid-19-tapauksen joukossa ja yhden lisäkuoleman, joista suurin osa Bangkokin maahanmuuttajien pidätyskeskuksessa

KUVA: Manager Online

Kansallinen -

Thaimaasta löydettiin 383 kotimaista tapausta yhteensä 401 uudesta Covid-19-koronavirustartunnasta ja yksi lisäkuolema viimeisen vuorokauden aikana, Covid-24-tilannehallinnon keskus (CCSA) ilmoitti tänä aamuna 19. maaliskuuta.

Thaimaassa 92. Covid-19-kuolema oli 75-vuotias Bangkokista kotoisin oleva thaimaalainen, jonka taustalla oli sydänläppäreurgitaatio, Alzheimerin tauti ja korkea verenpaine. Hän hakeutui ensimmäisen kerran Covid-19-testiin 14. maaliskuuta paikallisessa sairaalassa, kun hänellä oli epäilyttäviä oireita korkeasta kuumeesta, yskästä ja kurkkukipusta.

Hänen tilansa huononi dramaattisesti ja hänet julistettiin kuolleeksi 15. maaliskuuta.

Mitä tulee paikallisiin tartuntoihin, suurin osa 337 tapauksesta ilmoitettiin ennakoivan tapausten havaitsemisen yhteydessä paikallisissa yhteisöissä, erityisesti paikallisilla markkinoilla, tehtaissa ja siirtotyöläisten asuntoloissa Bangkokissa (vain Bang Khenin siirtolaissäilöönottokeskuksessa), 318, Bangkokissa 5, Samut. Sakhon 12:lla ja Nakhon Pathom 2:lla. Heitä kaikkia eristetään karanteenialueilla kansanterveysviranomaisten valvonnassa ilman yleisön altistumista.

Maahanmuuttajien säilöönottokeskuksesta löydetyt 318 tapausta ovat viranomaisten mukaan täydessä tutkinnassa. He korostivat, että keskustassa olevat eivät ole alttiina suurelle yleisölle ja ovat olennaisesti "suljettuja ja turvattuja". Tapausten suuri määrä on kuitenkin herättänyt huolta eri ihmisoikeusryhmissä toimenpiteistä, joita ryhdytään pidätettyjen suojelemiseksi Covid-19:ltä. Thaimaan kuninkaallinen maahanmuuttovirasto on kuitenkin ilmoittanut, että kenttäsairaaloita perustetaan ja "kaikki" varotoimenpiteet toteutetaan. Lähes kaikki pidätetyt, joista suurin osa on nuoria ja terveitä ulkomaalaisia ​​maahanmuuttajia, ovat oireettomia.

Muut 46 infektiota olivat sisäänkäynti-/sairaalatapauksia, mukaan lukien kontaktien jäljitys, joita löydettiin Bangkokista 29, Nakhon Pathomista 9, Samut Sakhonista 5, Khon Kaenista 1, Pathum Thanista 1 ja Nonthaburista 1.

Tähän päivään mennessä 103 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 28,277 26,766 tapauksen, 92 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.