RECAP: Thaimaassa on löydetty 66 kotimaista tapausta 73 uudesta Covid-19-tartunnasta ja yksi kuolemantapaus viimeisen 24 tunnin aikana

Kansallinen -

Thaimaasta löydettiin 66 kotimaista tapausta yhteensä 73 uudesta Covid-19-koronavirustartunnasta ja yksi lisäkuolema viimeisen vuorokauden aikana, ilmoitti CCSA:n apulaistiedottaja Apisamai Srirangsan tänä aamuna 24. maaliskuuta.

Thaimaan 91. Covid-19-kuolema oli 60-vuotias thaimaalainen Bangkokista, jonka taustalla oli diabetes, korkea verenpaine ja vaiheen 4 keuhkosyöpä. Hän haki ensin Covid-19-testiä ennakoivan tapauslöydön yhteydessä 14. maaliskuuta. Hän todettiin viruksen suhteen positiiviseksi seuraavana päivänä, kun hänen kerrottiin kärsineen huohottamisesta ja hengitysvaikeuksista.

Häntä eristettiin yksityisessä sairaalassa ja hän oli hengityskoneessa hoidon aikana. Hänen tilansa kuitenkin huononi ja hänet julistettiin kuolleeksi 18. maaliskuuta noin kello 1.

 

Mitä tulee paikallisiin infektioihin, suurin osa 44 tapauksesta ilmoitettiin ennakoivan tapausten havaitsemisen yhteydessä paikallisissa yhteisöissä, erityisesti paikallisissa markkinoilla, tehtaissa ja siirtotyöläisten asuntoloissa Samut Sakhonissa (25), Bangkokissa (13), Pathum Thanissa (5) ja Phetchaburissa (1) Kaikki potilaat on nyt eristetty paikallisissa ja kenttäsairaaloissa hoitoa varten.

Muut 22 infektiota olivat sisäänkäynti-/sairaalatapauksia, mukaan lukien kontaktien jäljitys, joita löydettiin Bangkokista 8, Samut Sakhonista 8, Nakhon Pathomista 1, Pathum Thanista 1, Nonthaburista 1, Samut Prakanista 1, Ratchaburista 1 XNUMX, ja Chonburi 1:n kanssa.

Tähän päivään mennessä 65 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 27,876 26,663 tapauksen, 91 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.