Koh Samui aikoo ottaa käyttöön turvallisen ja suljetun "Samui Wonder Island" -protokollan toivottaakseen ulkomaiset matkailijat tervetulleiksi heinäkuuhun mennessä

Surat Thani -

Thaimaan Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on periaatteessa hyväksynyt Koh Samuin ehdotuksen nimeltä "Samui Wonder Island", joka pannaan täytäntöön heinäkuuhun mennessä.

Teerapong Chuaychoo, Koh Samuin pormestari ja Koh Samuin tautientorjuntaosaston johtaja, osallistui eilen 21. maaliskuuta tapaamiseen asiaan liittyvien matkailulautakunnan jäsenten kanssa ilmoittaakseen asiasta vastaaville osastoille, jotta he valmistelevat huolellisesti turvallisuuspöytäkirjan, jonka otsikko on "Samui Wonder Island" CCSA:n periaatteellinen hyväksyntä Koh Samuista ulkomaalaisille matkustajille avautuva mallikaupunki.

Samalla tavalla kuin turvallinen ja sinetöity asialista (joka oli edellinen ehdotus, joka hylättiin viime vuonna, toteaa The Pattaya News), suunnitelma koostuu pormestarin mukaan viidestä suuresta vaiheesta seuraavasti:

  1. "Samui Sealed Route Model" -suunnitelma otetaan käyttöön heti, kun ulkomaalaiset turistit ovat laskeutuneet Thaimaahan. Heidät majoitetaan hotellin yksityisellä autolla lentokentältä hotellille. Tämä sisältää kaikki Covid-19-terveystoimenpiteet ja suojaesteet kuljettajan ja turistien välillä. Heidän on täytettävä kaikki vaatimukset, kuten hakeminen paikallisen Thaimaan suurlähetystön tai konsulaatin kautta ja Covid-19-testaus ennen lentoa päästäkseen maahan.
  2. Terveysviranomaiset ottavat oleskelunsa toisena tai kolmantena päivänä nenä- ja sylkinäytteen Covid-19 -puikkotestin, jonka tulos toimitetaan 3 tunnin kuluessa. Testattuja turisteja kehotetaan jäämään omaan huoneeseensa tulosten tarkastelun ajaksi. Turisti ei saa poistua huoneestaan ​​ennen kuin tämä testi on negatiivinen.
  3. Jos testitulos osoittautuu negatiiviseksi, he voivat matkustaa tiettyihin sertifioituihin tiloihin Koh Samuin ympäristössä, Koh Samuin tautivalvontaosaston hyväksymiin tiloihin. Tämä on todennäköisesti "opas/ryhmä" -tyylinen, mutta tarjoaa huomattavasti enemmän vapautta kuin nykyinen karanteeniohjelma samalla kun pääset tutustumaan paikallisiin turistinähtävyyksiin ja kohteisiin.
  4. Jos tulos pysyy negatiivisena oleskelunsa seitsemäntenä päivänä, jolloin heidät testataan uudelleen, tietyt ulkomaalaiset turistit voivat vaihtaa majoitusta ja nauttia itsenäisesti kaikista Koh Samuin, Koh Pha Nganin ja Koh Taon kohteista neljäntoista päivään asti. oleskelustaan. Syy sanaan "varma" on se, että jotkin maat eivät välttämättä hae tätä, koska Thaimaan hallitus pitää niitä "korkean riskin" vuoksi, mikä voi perustua useisiin tekijöihin, mukaan lukien Covid-19:n muunnelmien leviämiseen.
  5. Päivänä 14, jos lopullinen Covid-19-tulos osoittautuu edelleen negatiiviseksi, ulkomaalaiset matkustajat voivat matkustaa provinssien yli matkustaakseen normaalisti Thaimaassa.

Teerapong korosti, että turisteja majoittavien hotellien on saatava tautivalvontaministeriön todistus ennen saaren virallista avaamista uudelleen. Kaikkien Koh Samuille saapuvien matkailijoiden on myös skannattava QR Code Samui "Health Pass", jotta he voivat tallentaa ja seurata heidän matkahistoriaansa. Heitä seurataan koko ajan saarella ollessaan.

Koh Samuin matkailuyhdistyksen johtaja Ratchakorn Poonsawad totesi lisäksi, että oli kunnia, että "Samui Wonder Island" otettiin alun perin käyttöön ulkomaisten matkailijoiden toivottamiseksi Thaimaahan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun maan raja oli ollut suljettuna yli vuoden ajan. vuosi.

"Kun kansanterveysministeriö on antanut virallisen hyväksynnän, Koh Samuin matkailuviranomainen tekee yhteistyötä Bangkok Airwaysin ja Global Thai Tourism Authorityn kanssa tämän kampanjan edistämiseksi. Sen odotetaan vastaanottavan ensimmäisen ryhmän singaporelaisia ​​matkailijoita aikaisintaan 1. heinäkuuta mennessä, johtaja päätti.

Pattaya News huomauttaa, että tämä ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alhaisen riskin maille, ja vaikka se on FAR vähemmän vaivaa ja paperityötä kuin nykyiset ohjelmat ovat kaukana "lennä sisään ja mene ilman karanteenia" -tavoitteesta, jota monet odottavat... kuitenkin niille, jotka haluavat nauttia kahdesta viikosta Koh Samuilla paljon enemmän vapautta kuin nykyisen karanteeniohjelman, se on mahdollinen vaihtoehto. Suunnitelma hyväksytään myös "periaatteessa", mikä tarkoittaa, että tarvitaan useita lopullisia valvonta- ja tasapainotasoja, ennen kuin kansanterveysministeriö tekee sen kiveen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (3 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.