Lehdistötiedote: Paistetun kanan ystävät hymyilevät, kun Burger King Thailand esittelee "Chicken Kingin" piristääkseen paistettua kanaa, joka on nyt saatavilla valtakunnallisesti.

Seuraava on Burger King Thaimaan lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ovat heidän omiaan. Tämä ei ole sponsoroitua tai sisällöstä maksettua.
Bangkok, 15. maaliskuuta 2021 – Burger King esittelee "Chicken King" paistetun kanan markkinoille ensimmäistä kertaa. Heidän paistettuun kanansa ripottelee paistettuja salottisipulia ja lasitellaan kahdella valitsemasi erikoiskastikkeella: alkuperäisellä tai mausteisella. Tällä hetkellä Thaimaan paistetun kanan markkinat ovat pikapalveluravintoloiden (QSR) liiketoiminnan suurin segmentti, jonka markkina-arvo on yhteensä 18.7 miljardia bahtia, ja kasvu on keskimäärin 7-9 % vuodessa. "Chicken King" on saatavilla 16. maaliskuuta 2021 alkaen kaikissa Burger Kingin toimipisteissä valtakunnallisesti. Aloituskauden erikoistarjous tarkoittaa, että asiakkaat voivat ostaa yhden paistetun kana-annoksen ja yhden koksin vain 79 bahtia! – Alkuperäisestä hinnasta 124 bahtia vain 16. maaliskuuta – 31. toukokuuta.

 

Mr. Tanawat Damnernthong, Burger (Thailand) Co., Ltd:n pääjohtaja., kertoi Burger Kingin lanseeraavan ”Chicken Kingin”, suuren luullisen paistetun kananpalan, jossa on paistettua salottisipulia ja joka on kypsennetty sen erityisellä reseptillä, joka on päältä rapea ja sisältä pehmeä ja mehukas. Tämä valinta on ainutlaatuinen siinä mielessä, että siihen on ripoteltu paistettua salottisipulia, joka välittää thai-tyylisen paistetun kanan ainutlaatuisen maun. "Chicken King" sisältää kaksi erikoiskastiketta: alkuperäinen lasitettu paistettu kana paistetulla salottisipulilla tai maustelasitettu paistettu kana paistetulla salottisipulilla. Kana kypsennetään erityisellä reseptillä, joka tuottaa täydellisen, täyteläisen maun ja runsaan aromin mausteista. Jokainen Burger King -paistettu kana on herkullista ja 100 % luonnollista ilman MSG:tä keittoprosessissa laadun, puhtauden ja elintarvikkeiden turvallisuuden varmistamiseksi asiakkaille. "Chicken King" on saatavilla ensimmäistä kertaa 16. maaliskuuta 2021 alkaen kaikissa Burger Kingin toimipisteissä valtakunnallisesti. Lanseerauksen aikana tarjotulla erikoistarjouksella asiakkaat voivat ostaa yhden paistetun kanan ja yhden koksin vain 79 bahtia alennettuun hintaan 124 bahtia 16. maaliskuuta - 31. toukokuuta.

 

Tällä hetkellä Thaimaan paistetun kanan markkinat ovat pikapalveluravintoloiden (QSR) liiketoiminnan suurin segmentti, jonka markkina-arvo on yhteensä 18.7 miljardia bahtia, mikä vastaa 71 %:n osuutta ja keskimäärin 7-9 %:n kasvua vuosittain. Tämä on sopusoinnussa thaimaalaisten muuttuvan kuluttajakäyttäytymisen kanssa. He syövät yhä enemmän terveellisempää pikaruokaa. Burger Kingillä on nyt yli 40 ruokalistavaihtoehtoa, ja 117 konttoriin kuuluu "Chicken King", joka paljastaa markkinat keskimäärin 15-50-vuotiaille ihmisille, jotka nauttivat paistettua kanaa ja jotka haluavat laajentaa alkuperäistä asiakaskuntaansa, joka koostuu enimmäkseen työssäkäyvistä ihmisistä. kaikille väestöryhmille.
"Chicken King" odotetaan edistävän kasvua ja lisäävän myynnin kasvua yli 10 %. herra Tanawat päätetty.

 

Lue lisää Burger Kingistä osoitteessa www.burgerking.co.th. tai käy BurgerKingThailand Facebook-sivulla.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/