Pattayan kotimaan matkailu on lisääntynyt 30 prosenttia viime viikonloppuisin ja pyhäpäivinä, sanoo Pattaya Business and Tourism Association

Pattaya-

Kotimaan turistivaraukset Pattayassa ovat lisääntyneet 30 prosenttia viime viikonloppuina ja lomapäivinä paikallisten matkailujärjestöjen mukaan. Lisäksi elinkeinonharjoittajat kehottavat Thaimaan hallitusta antamaan vähintään 70 prosentille Pattayassa olevista thaimaalaisista rokotteita ennen kuin he toivottavat rokotetut ulkomaalaiset turistit tervetulleiksi takaisin kaupunkiin ilman karanteenia.

Pattaya Business and Tourism Associationin konsultti Sinchai Wattanasathorn kertoi The Pattaya Newsille: "Pattayassa viime vuonna vierailleiden matkailijoiden määrä juuri ennen ensimmäistä Covid-19:n aiheuttamaa sulkemista on lähes sama kuin tänä vuonna. ”

"Pattaya Beachillä ja Jomtien Beachillä vieraili paljon enemmän turisteja kuluneen viikonlopun aikana, mikä antaa yrittäjille toivoa tulevaisuudesta." Sinchai jatkoi.

"Pattayan alueen hotellit ilmoittivat viime aikoina XNUMX prosentin yleisen huonevarausten kasvusta helmikuuhun verrattuna. Useimmat asiakkaat ovat kuitenkin varanneet viiden tähden hotellihuoneita, koska huonehintoja on laskettu merkittävästi asiakkaiden houkuttelemiseksi. Sinchai selitti.

"Thain hallituksen tulisi tarjota vähintään 70 prosentille thaimaalaisista rokotteita, ennen kuin se toivottaa myöhemmin tänä vuonna tervetulleeksi ulkomaalaiset turistit, joilla on "rokotepassi". Sinchai totesi.

"Olemme valmiita auttamaan ostamaan osan Covid - 19 -rokotteista yksityiseltä sektorilta, jos hinta ei ole kovin korkea." Sinchai päätti.

Thaimaan hallitus on ilmoittanut, että ensimmäisiä Covid-19-rokotteiden eriä ei sallita yksityisostoksille, mutta tarjonnan kasvaessa hallitus tarkastelee uudelleen Phuketin ja Pattayan kaltaisia ​​paikkoja, jotka haluavat ostaa rokotteita omille asukkailleen nopeuttaakseen toivottavasti rokotteita. ulkomaalaisia ​​turisteja takaisin.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.