Pelastustyöntekijät auttavat kaatamaan loukkaantuneen thaimaalaisen miehen Chonburin alueen vuorelta maastomoottoripyörä-onnettomuuden jälkeen

Chonburi -

37-vuotias thaimaalainen mies on pelastettu maastomoottoripyörä-onnettomuuden jälkeen pienellä vuorella Ban Buengissa.

Pelastustyöntekijöitä kutsuttiin Khao Kaeo – Chompu -alueelle lähellä Nong Nam Kaeo Roadia Klong Kiwin osa-alueella viime viikonloppuna.

Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle vuorella löytääkseen Mr. Pala Butrakin, 37. Hän oli murtanut vasemman jalkansa putottuaan moottoripyörältään epätasaisella hiekkatiellä vuorella. Loukkaantuneen miehen siirtäminen pois alueelta kesti yli puoli tuntia, ennen kuin hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lääkärinhoitoa varten.

Mr. Palan ystävä, joka kieltäytyi antamasta nimeään asiaan liittyville lehdistölle, sanoi, että noin 30 moottoripyörää, maastopyörää ja muuta ajoneuvoa ajoi säännöllisesti yhdessä vuoren ympärillä olevilla hiekkaradoilla ja teillä viikonloppuisin. Hän kiisti spekulaatiot, että ryhmä olisi ajanut kilpaa tai ylinopeutta.

Herra Pala menetti kuulemma moottoripyöränsä hallinnan erityisen epätasaisella hiekkatien osuudella ennen kuin putosi ja murtui vasemman jalkansa. Pelastustyöntekijät kantoivat herra Palaa lähes kilometrin matkan, jossa lava-autot pääsivät helpommin tavoittamaan loukkaantunut mies ja pelastushenkilöstö.

Hän on edelleen paikallisessa sairaalassa toipumassa lehdistön ajan, ja lääkäreiden mukaan hänen odotetaan paranevan kokonaan.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.