Naklua Walk and Eat Festival -viikonlopun markkinat Pattayalla ovat käynnissä ja olivat vilkkaita viikonloppuna – valokuvakierros

Pattaya-

Naklua Walk & Eat -festivaali käynnistyi jälleen lauantaina (13th) 25. huhtikuuta astith joka lauantai ja sunnuntai klo 4-00 Lan Poe Naklua Marketissa.

Naklua Walk & Eat -festivaali kulkee tällä kertaa iskulauseen alla "Always Love you… Naklua Market". Monet ihmiset ovat vierailleet festivaalimarkkinoilla viikonloppuna, kuten Pattaya News -toimittajat ovat kuvanneet ja nähneet. Väkijoukot olivat sekoitus Thaimaan kansalaisia ​​ja ex-patsaita sekä monia kotimaisia ​​turisteja kaupungin ulkopuolelta.

Festivaaleilla on myös useita konserttilavaa, joista ensimmäinen on Nakluan valtion säästöpankin edustalla puheilla ja esityksillä klo 7-00.

Samalla lavalla järjestetään perinteisiä thaimaalaisia ​​esityksiä klo 9-00 elävän musiikin kera.

Lauantaina maaliskuun 27th festivaali esittelee kuuluisan thaimaalaisen naislaulajan "Lamyai Hai Thongkamin" ja 25. huhtikuutath esittelee kuuluisan kantrilaulajan "Pongsit Kampee".

Toinen vaihe on Sata vuotta vanhalla torilla (Old Market Naklua) klo 6-00 paikallisten thai-tyylisten laulujen ja musiikin kera.

Kolmas ja viimeinen vaihe on Long Bridge Naklualla klo 7-00 elävän musiikin kera.

Festivaalin tavoitteena on tukea paikallista matkailua sekä kehittää laajempaa kotimaan matkailua.

12. vuotuinen Naklua Walk and Eat Festival käynnistyi 19. joulukuutath viime vuonna joka viikonloppu. Alun perin sen piti pitää helmikuun 7. päivään Lan Poe Marketilla Nakluassa, mutta se siirrettiin Covid-19-huolien vuoksi. Kun ne on ratkaistu, festivaali on nyt palannut.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2020/12/21/naklua-walk-eat-festival-underway/

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.