Mies pidätettiin Sattahipissa, koska hänen epäillään myyneen sähkösavukkeita ja höyrystystuotteita verkossa

Sattahip –

24-vuotias thaimaalainen on pidätetty Sattahipissa, koska hänen epäillään myyneen sähkösavukkeita ja höyrystyslaitteita verkossa, mikä on Thaimaan lakien vastaista.

Kuluttajasuojapoliisiosaston ja Na Jomtienin poliisin ryhmä pidätti Nattaphon Jampathongin, 24, Nongpruesta kello 4 eilen 00. maaliskuuta.

Poliisi takavarikoi viisi sähkösavukkeiden toimittamiseen käytettyä nestepulloa, jotka maksoivat 700 sataa bahtia. Hänet pidätettiin huoltoasemalla Na Jomtienin osa-alueella.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi oli saanut huolestuneelta kansalaiselta vihjeen, että epäilty myy sähkösavukkeita ja höyrystystuotteita Facebookin kautta.

Poliisi suoritti piston, joka johti epäillyn pidätykseen.

Epäilty vietiin Sattahipin poliisiasemalle syytteeseen kuluttajansuojalain rikkomisesta höyrystyksen ja höyrystyslaitteiden myynnistä.

Samaan aikaan aiemmin tällä viikolla 45-vuotias thaimaalainen oli pidätetty Pattayan alueella epäiltynä höyrylaitteiden myymisestä.

Lue lisää aiemmasta tarinastamme alla olevasta linkistä.

https://thepattayanews.com/2021/03/11/man-arrested-in-pattaya-area-for-allegedly-selling-e-cigarettes-and-vaping-products/

Pattayan alueen poliisi on luvannut ryhtyä laajaan tukahdutukseen paikallisen alueen höyrystämiseen ja varoittaa sekä käyttäjiä että myyjiä, että lain rikkominen voi johtaa ankariin sakkoihin ja rangaistuksiin.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu, or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.