Thaimaan hallitus pyrkii lokakuuhun "avamaan maan", mutta se riippuu monista tekijöistä, sanoo Center for Covid-19 Situation Administration

Bangkok, Thaimaa-

Center for Covid-19 Situation Administrationin (CCSA) tiedottaja vahvisti tänä aamuna 10. maaliskuuta 2021, että Thaimaan hallitus oli lokakuussa "avaava maa kokonaan", mutta monet tekijät vaikuttavat tähän päätökseen. .

Tohtori Apisamai Srirangsan, CCSA:n apulaistiedottaja, antoi ilmoituksen lehdistötilaisuudessa, vaikka hän oli varovainen toteamaan, että tämä oli tavoite, ei asetettu päätös tai lupaus.

Maa aikoo Apisamain mukaan toteuttaa alennettua karanteenia ja lisää "karanteenin vapautta" alueen karanteeniohjelmilla ensin, toivottavasti huhtikuusta alkaen. Olemme käsitelleet tätä aiemmin The Pattaya Newsissa täällä. Päätös vaatii kuitenkin hyväksynnän useista ensi viikolla järjestettävistä kokouksista sekä maanantaina 15. maaliskuuta CCSA:n kanssa, tiistaina 16. maaliskuuta Thaimaan hallituksen kanssa ja perjantaina 19. maaliskuuta.

Tätä helpotusta pidetään vaiheena 2 ja täydellisenä uudelleen avaamisena, mahdollisesti (mutta ei luvattu) ilman karanteenia olisi vaiheessa 3, toivottavasti alkaisi tämän vuoden lokakuussa.

Tohtori Apisamai totesi, että hallitus varmistaa, että päätös julkistetaan virallisesti hyvissä ajoin, tietäen, että hotellit, lentoyhtiöt ja matkailuala tarvitsevat aikaa valmistautuakseen, jos maa todellakin avattaisiin uudelleen lokakuussa.

Hän totesi, ettei ollut selvää, olisiko se vain rokotetuille turisteille ja että se riippuisi voimakkaasti Covid-19-tilanteesta ympäri maailmaa, eri maiden rokotusten tasosta ja lentoyhtiöiden noudattamista turvallisuusstandardeista. Hän varoitti, että "uudelleen avaaminen" voisi sulkea pois tietyt maat ja paikat Covid-19:n esiintyvyyden perusteella tai jos niitä pidetään "korkean riskin". Esimerkiksi Afrikkaa ei sisällytetä alennettuun karanteeniohjelmaan muunnelmien ja yleisten testausten vuoksi, CCSA totesi aiemmin tällä viikolla.

Vaikka päivämäärä on tällä hetkellä vain "tavoite", monet maat rokottavat nopeasti, varsinkin ne, jotka ovat Thaimaan suuria turistitoimittajia, kuten Intia ja Iso-Britannia, maisema voi avautua laajemmin lokakuuhun mennessä, ajoissa Thaimaan "korkeaksi". kausi."

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.33 (6 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/