Bangkokin Songkrania käsittelevät kokoukset johtavat virkamiesten vahvoihin ja eriäviin mielipiteisiin siitä, mitä tänä vuonna pitäisi sallia

Bangkok, Thaimaa-

Kansallisen turvallisuusneuvoston (NSC) pääsihteeri, jolla on myös merkittävä rooli CCSA:n (Center for Covid-19 Situation Administration) -toimintatiimissä, vastustaa voimakkaasti Songkranin "viihdepuolen" sallimista tänä vuonna. se on hänen mielestään liian riskialtista.

Tästä tulee päivä sen jälkeen, kun kulttuuriministeri ja tunnetut matkailuministeriön viranomaiset pyrkivät lujasti sallimaan vesiroiskevyöhykkeiden, heittää vettä kuorma-autojen, konserttien ja muiden "viihdetapahtumien" takaa, jotka eivät ehkä ole yhtä perinteisiä, mutta varmasti vievät taloutta eteenpäin, erityisesti hotelleissa, tapahtumissa, baareissa ja vastaavissa paikoissa. Tietenkin ne sallittaisiin vain merkittävillä säännöillä Covid-19:n ympärillä ja suunnitelmilla vähentää läsnä olevien ihmisten määrää.

Kenraali Natthapon Nakpanich, NSC:n pääsihteeri, totesi tänään iltapäivällä lehdistölle, että eri osastojen ja virastojen tänään pitämässä kokouksessa "sopivat eri mieltä" ja että tällä ja ensi viikolla pidettäisiin lisäkokouksia. sallittu. Alun perin ilmoitimme, että päätös tehdään todennäköisesti maanantaina 15. maaliskuuta, mutta nyt se siirretään todennäköisesti ensi perjantaihin 19. maaliskuuta., koska kenraalin mukaan siellä oli vielä "merkittävää keskustelua".

Kenraali ilmoitti tukevansa voimakkaasti perinteisiä aktiviteetteja, kuten uskonnollisten henkilöiden kylpemistä, rukouksia munkkien kanssa, kotien siivoamista, kulttuuri- ja uskonnollisten esineiden esillepanoa ja kunnioituksen osoittamista vanhimpia kohtaan. Hän oli kuitenkin eri mieltä vesitaisteluista, alkoholin juomisesta, juhlista, rekkojen perästä vettä heittelevistä ihmisistä, suurista konserteista, katufestivaaleista ja vastaavista tapahtumista huolimatta siitä, että ne olivat ilmeisesti suurempi liikkeellepaneva tekijä tuhoutuneelle matkailualalle, joka kärsii vuoden kestämisestä. Covid-19-rajoitukset ja rajojen sulkemiset.

Kenraali näytti uskovan, että huolimatta ehdotuksista sosiaalista etäisyyttä, naamioita, kasvosuojaimia ja muita toimenpiteitä koskeviksi säännöiksi, ne jätettäisiin täysin huomiotta ja olisi parempi kieltää tällaiset tapahtumat kokonaan. Hän myönsi kuitenkin, että tämän toimeenpano voi olla vaikeaa.

Kenraali totesi kuitenkin, että lopullinen päätös ei ollut vain hänen, kulttuuriministerin tai matkailuministeriön. Tämä olisi CCSA:n ja kansanterveysministeriön päätettävissä sekä pääministeri Prayut Chan O'Chan mielipide, joka on todennut Songkrania koskevan päätöksen ja sen, mitä pitäisi sallia, "vakavasti vaikeaa".

Päätöksen pitäisi tulla joskus ensi viikolla, sillä välin Pattaya ja muut paikat suunnittelevat tapahtumia Covid-19-varotoimenpiteilläKulttuuri- ja matkailuministeriön lausunnot, joiden mukaan "viihdetapahtumat" todennäköisesti sallittaisiin sääntöjen ja ohjeiden mukaan.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/