British Council käynnistää yli 40 stipendiä tukeakseen thaimaalaisia ​​opiskelijoita opiskelemaan Isossa-Britanniassa

Seuraava on British Councilin lehdistötiedote. Heidän ajatuksensa ja mielipiteensä ovat heidän omiaan.

Bangkok – 8. maaliskuuta 2021 – British Council käynnistää yli 40 apurahaa lukuvuodelle 2021/2022 tukeakseen thaimaalaisia ​​opiskelijoita, jotka haluavat suorittaa jatko-opiskelun yhdessä valituista Yhdistyneen kuningaskunnan oppilaitoksista. 

SUURIA stipendejä tarjoavat 28 apurahaa (yhteensä 11.5 miljoonan bahtin arvoinen) opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa maisterintutkintonsa osallistuvissa Yhdistyneen kuningaskunnan korkeakouluissa, mukaan lukien Cranfield University, Goldsmiths University, University of Bathin ja University College London. Apurahat kattavat erilaisia ​​​​aiheita oikeudesta, liiketoiminnasta, taiteesta ja muotoilusta biologiaan, tietotekniikkaan ja moniin muihin. Esiteltiin ensimmäistä kertaa Thaimaassa ja Kaakkois-Aasian maissa, Naiset STEM-stipendeissä tarjoaa 15 täyttä stipendiä aliedustetuille naisille Kaakkois-Aasian maista, jotka ovat intohimoisia tieteestä, teknologiasta, tekniikasta tai matematiikasta (STEM) jatkaakseen maisterintutkintoaan Isossa-Britanniassa. Ohjelman tarjoama taloudellinen tuki sisältää lukukausimaksut, stipendin, majoituksen, erityistuen äideille sekä englanninkielisen tuen.  

Helga Stellmacher, Thaimaan British Councilin johtaja sanoi ”Ison-Britannian kansainvälisenä kulttuurisuhteiden ja koulutusmahdollisuuksien järjestönä Koulutusalan työmme tavoitteena on kansainvälistää korkeakoulutusta ja edistää Britannian koulutusta. Lukuvuodelle 2021–2022 GREAT Scholarships tarjoaa 28 stipendiä Ison-Britannian yliopistoista Thaimaasta tuleville opiskelijoille useissa eri aiheissa. Jokainen stipendi on arvoltaan vähintään 10,000 26,000–XNUMX XNUMX puntaa yhden vuoden jatkokurssin lukukausimaksuihin.

Tänä vuonna Yhdistyneen kuningaskunnan osallistuvia oppilaitoksia ovat Bangor University, Birminghamin yliopisto, Bishop Grosseteste University, Bournemouth University, Cranfield University, Goldsmiths University, Royal College London, Kiel University, Nottingham Trent University, Royal Agricultural University, Sheffield Hallam University, Teesside University, University of the University. Bath, University College London, University of Derby, Dundee University, Exeterin yliopisto, Hull University, University of Kent, Manchester University ja Stirling University.

Rouva Stellmacher lisäsi: "GREAT-stipendien lisäksi British Council käynnistää ensimmäistä kertaa Thaimaassa omia British Council Women in STEM -apurahoja. Tämä ohjelma tarjoaa mahdollisuuksia lahjakkaille, mutta aliedustetuille naisille STEM-aineissa jatkaa opintojaan Isossa-Britanniassa. Nämä stipendit on suunniteltu tukemaan naisia, joilla ei normaalisti olisi ollut mahdollisuutta opiskella ulkomailla edetäkseen urallaan STEM-alalla, jolla on suuri kysyntä nykypäivän työmarkkinoilla ja globaalissa taloudessa, jossa teknologialla on yhä tärkeämpi rooli joka kenttä. Menestyneillä hakijoilla on myös mahdollisuus olla osa vaikutusvaltaista samanhenkisten alumnien verkostoa inspiroidakseen uutta sukupolvea STEM-alalla.

YK:n tieteellisen koulutus- ja kulttuurijärjestön (UNESCO) tietojen mukaan alle 30 prosenttia tutkijoista maailmanlaajuisesti on naisia ​​ja vain 30 prosenttia naisopiskelijoista valitsee korkea-asteen koulutuksessa STEM-aiheisia aloja. 

British Council yhdessä johtavien Ison-Britannian yliopistojen – Glasgow’n yliopiston, Liverpool John Mooresin yliopiston ja Stirlingin yliopiston – kanssa myöntää stipendejä 15 stipendiä naisille Kaakkois-Aasian maakunnissa, mukaan lukien Thaimaa, Kambodža, Indonesia, Laos, Malesia, Myanmar ja Filippiinit , ja Vietnam. Apurahat kattavat lukukausimaksut, stipendin, majoituksen, erityistuen äideille ja englannin kielen tuen.

Lisätietoja ja molempien stipendiohjelmien hakuaikataulun saa osoitteesta www.britishcouncil.org/study-work-abroad/in-uk 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/