Metropolitan Police Bureau nostaa syytteen kuutta mielenosoittajaryhmää vastaan ​​lauantain mielenosoituksesta, mukaan lukien murhayritys

KUVA: Manager Online

Bangkok -

Thaimaan Metropolitan Police Bureau aikoo nostaa syytteet kuutta REDEM-demokratiaa kannattavaa mielenosoittajien ryhmää vastaan ​​heidän hallituksen vastaisten liikkeidensä jälkeen Bangkokin rikostuomioistuimessa viime lauantaina, 6. maaliskuuta.

Poliisikenraalimajuri Piya Tawichai, Metropolitan Police Bureaun apulaiskomissaari, kertoi tänään, 9. maaliskuuta, että Bangkokin poliisi etsi kuutta demokratiaa kannattavaa mielenosoittajien ryhmää useista syytteistä, mukaan lukien hätäasetuksen ja taudintorjuntalain rikkomisesta. paennut pidätyksestä ja murhan yrityksestä.

Ensimmäinen ryhmä oli 18 Wevon protestivartijaa, mukaan lukien vartijan johtaja Piyarat "Toto" Chongthep, joka pidätettiin eilen majuri Cineplex Ratchayothinissa ja on tällä hetkellä pidätettynä ilman takuita. Heille kerrottiin olevan neljä suurta syytettä, mukaan lukien hätäasetuksen ja tautivalvontalain rikkominen Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Toinen ryhmä oli joukko syytettyjä mielenosoittajia, jotka olivat onnistuneet pakenemaan viralliselta pidätyksestä. Heitä syytetään samankaltaisista syytteistä kuin ensimmäistä ryhmää ja yhtä muuta, koska heidän kerrotaan pakenevan virallisesta pidätyksestä.

Kolmas ryhmä oli joukko ihmisiä, poliisin mukaan mahdollisesti vartijoita ja mielenosoittajia, jotka vaurioittivat pidätettyjä ihmisiä kuljettavia poliisibusseja ja auttoivat pidätettyä pakenemaan mielenosoituksen aikana. Heitä syytetään pidätetyn pakoon auttamisesta, poliisin tehtävien estämisestä ja valtion omaisuuden vahingoittamisesta.

Neljäs ryhmä oli joukko mielenosoittajia, jotka väitetään tuhonneen, polttaneen ja kiipeävän rikostuomioistuimen aidan yli sekä asettaneen demokratiaa tukevia kylttejä ja bannereita hallituksen omaisuuden eteen (Hänen Majesteettinsa Kuninkaan muotokuva). Apulaiskomissaarin mukaan tekoa pidettiin rikoksena hallitusrakennukseen tunkeutumisesta yöllä. Ryhmää tutkitaan myös tarkemmin, katsottiinko tällainen teko 112 §:n mukaiseksi rikokseksi vai ei.

Viides ryhmä oli mielenosoittajien ryhmä, joka oli taivuttanut muita rikkomaan hätäasetusta ja tautivalvontalakia.

Viimeinen ryhmä oli joukko väitettyjä ampujia, joiden kerrottiin ampuneen poliisin ajoneuvoja, mukaan lukien lava-auto, 2 6-pyöräistä autoa ja 3 linja-autoa. Heitä syytetään murhan yrityksestä poliiseja vastaan ​​heidän ollessaan töissä.

Poliisikenraalimajuri Piya muistutti tänään rikostuomioistuimessa mielenosoituksesta, että suuret kokoontumiset ovat edelleen laittomia hätäasetuksen täytäntöönpanon aikana Thaimaassa. Poliisivoimat tullaan kuitenkin sijoittamaan kaikille mielenosoituspaikoille rauhan ja järjestyksen ylläpitämiseksi sekä kaikenlaisen väkivallan estämiseksi julkisella paikalla, hänen mukaansa.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.