Ravintolan työntekijät jäivät videolle näyttävän kaatavan jätettä Koh Larnin rannalle

Koh Larn -

Pattayan kaupungin pormestari kertoi paikalliselle Pattayan lehdistölle tänään, että hän ryhtyy oikeustoimiin ravintolanhoitajaa vastaan ​​sen jälkeen, kun heidän työntekijänsä näyttivät heittäneen jätettä Koh Larnin rannalle, jonka huolestunut kansalainen tallensi videolle.

Thaimaan sosiaalisessa mediassa levisi eilen (7. maaliskuuta) videoleike, joka aiheutti raivoa ja järkytystä monien paikallisten asukkaiden keskuudessa. Video näyttää näyttävän neljä Koh Larnin ravintolan miespuolista työntekijää, jotka heittävät mereen roskakorin, jossa oli erilaisia ​​jätetuotteita.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi lehdistölle tänä aamuna (8. maaliskuuta) kaupungintalolla: "Meille on jo kerrottu videoleikkeestä ja olemme erittäin pettyneitä tapaukseen."

"Tutkimme asiaa ja olemme jo tunnistaneet ravintolan, jossa videolla näkyvät neljä miestä näyttävät työskentelevän." Pormestari jatkoi.

"Me (Pattayan kaupungintalo) etsimme oikeustoimia henkilöitä vastaan, jotka ovat vastuussa tästä paikallista ympäristöä ja yhteisöämme vahingoittavasta teosta", Sonthaya sanoi.

"Chonburin kansanterveysvirasto tiedottaa nyt muille Koh Larnin liike-elämän toimijoille ympäristölaeista ja tekee tiukkoja tarkastuksia ravintoloissa ja paikoissa saarella." Pormestari päätti.

Tutkinnan kohteena olevan ravintolan nimeä ja kahden väitetyn työntekijän nimiä ei kerrottu paikalliselle lehdistölle.

Video löytyy täältä:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1890171047817400&id=100004735694331

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.