Chonburin poliisin apulaiskomentaja ja hänen perheensä valmistavat jälleen henkilökohtaisesti ruokaa Pattayan tarvitseville

Pattaya -

Chonburin poliisin apulaispäällikkö jakoi Pattayan tarvitseville ilmaista ruokaa kuluneena viikonloppuna toista viikkoa peräkkäin hänen ja hänen muiden perheenjäsentensä kanssa itse ruoanlaitossa ja aterioiden järjestämisessä.

Ruokaarvonta järjestettiin eilen (7th) Pattayan kaupungin poliisiaseman edessä auringonlaskun aikaan, ja sitä johti Chonburin poliisin apulaiskomentaja eversti Maykawit Praditphon perheineen. Perhe oli valmistanut ruokaa vähävaraisille muutama päivä aikaisemmin ja voimakkaan julkisen vastauksen ja yhteisön kiitollisuuden jälkeen kokoontuivat jälleen tänä viikonloppuna auttamaan apua tarvitsevia.

Sitä tarvitseville tehtiin satoja kotitekoisia tuoreruokia. Covid-19-pandemian ja ulkomaalaisten turistien puutteen vuoksi, koska rajat ovat edelleen kiinni ilman pakollista karanteenia, monet ihmiset ovat työttömiä tai kamppailevat Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisi ja Pattayan kaupungin lainvalvontaviranomaiset auttoivat jakamaan ilmaisia ​​aterioita puutteenalaisille asianmukaisin Covid-19-varotoimin ja mitoin. Hymyt kasvoivat monien ihmisten, myös joidenkin kotinsa ja yrityksensä menettäneiden ja rannalla ja sen lähistöllä asuvien, kasvoilla kiittäen perhettä ja poliisia paikallisyhteisön hoitamisesta.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.