Reader Talkback: Millaisia ​​sääntöjä/ohjeita Pattayan Songkran 2021 -tapahtumassa pitäisi noudattaa?

Thaimaa-

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa kysymme lukijoiltamme uutisaiheisen kysymyksen ja saamme heidän näkemyksensä ja mielipiteensä. Sitten jaamme heidän palautteensa viikkoa myöhemmin ja valitsemme erilaisia ​​ja mielenkiintoisia vastauksia.

Tällä viikolla haluamme kysyä teiltä, ​​mitä ohjeita tai sääntöjä pitäisi ottaa käyttöön Songkran 2021 -tapahtumaa varten Pattayalla sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus ilmoitti viime viikolla, että tapahtumat sallitaan, vaikka se vaatisi sääntöjä ja ohjeita. Tätä seurasi pian sen jälkeen Pattayan pormestari, joka sanoi Songkranin, mukaan lukien "Big Day" 19. huhtikuuta tapahtuisi mutta sääntöjä ja ohjeita suunniteltiin, vaikka vesiroiskeet olivat todennäköisesti sallittuja, mutta "vähennettyinä" ja Covid-19-ohjeiden mukaisesti.

Emme kysy, oletko samaa vai eri mieltä tapahtumasta tai pitäisikö sen tehdä, kuten teimme sen muutama viikko sitten.

Kysymme, olettaen, että tapahtuma etenee, mikä näyttää tapahtuvan, ellei Chonburissa puhjeta uutta Covid-19-tartuntakierrosta, mitä sääntöjä ja ohjeita tulisi noudattaa? Miten se pitäisi panna täytäntöön? Mitä ehdottaisit? Viranomaiset lukevat meitä päivittäin ja keskustelevat säännöistä ja rajoituksista seuraavien viikkojen aikana.

Suositteletko, ettei vesileikkiä ollenkaan? Rajoitatko ihmisten määrää nimetyille vesileikkialueille seurannan avulla? Sallitaanko vain uskonnolliset tapahtumat? Peruuta isommat tapahtumat ja anna vain pienempien tahojen soittaa (Ramayana on jo ilmoittanut suuresta konsertista)? Vähennätkö vesipelipäivien määrää jäljityksen helpottamiseksi? Kielletään jää, koska kylmä vesi voi saada viruksen leviämään enemmän, jos se on täällä? Kielletäänkö vesiaseet ja sallitaanko vain ämpärit tai kulhot? Kielletään lava-autot, jotka ovat täynnä vettä ampuvia ihmisiä… tai rohkaista niitä, kun ne erottavat ihmiset toisistaan ​​kadulla? Haluamme kuulla mielipiteesi.

Kerro meille kommenteissa, sosiaalisessa mediassa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com. odotamme kuulevamme sinusta ja julkaisemme tulokset ensi viikolla.

Kiinnostava/aiheeseen liittyvä artikkeli:

Thaimaan kulttuuriministeri sanoo, että Songkrania voidaan juhlia ensi kuussa varotoimilla Covid-19

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/