Pattayan kaupungin pormestari sanoo, että pitkään rakenteilla oleva Chaiyapruek Stadium on 60-prosenttisesti valmis

Pattaya, Chonburi -

Pattayan kaupunginjohtajan mukaan, joka vieraili pitkään rakenteilla olevalla stadionilla viime viikon lopulla, uusi stadion, jonka arvioidaan olevan 20,000 60 istumapaikkaa, on nyt XNUMX prosenttia valmis.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunploem kertoi Associated Thai Pressille: "Chaiyapruek-stadion on itäisen kansallisen urheiluharjoittelukeskuksen sisällä Soi Chaiyapruek 2:ssa. Sitä on rakenteilla monta vuotta (2009, Pattaya News toteaa, stadionin rakentaminen seisoi käytännössä käyttämättömänä). 2012-2018) ja on kärsinyt useista viivästyksistä eri syistä."

"Rama 2-HT Joint Venture Companyn kanssa tehtyä rakennusurakkasopimusta jatketaan, koska joitain suunnitelmia jouduttiin muuttamaan monien maan alla olevien luonnonkivien esteiden vuoksi rakennusalueella." Pormestari totesi.

Pormestari totesi aiemmin alkuvuodesta 2020, että hanke oli noin 40-prosenttisesti valmis, sillä eri katsomoilla ja katoilla oli töitä. Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan Covid-19-pandemia keskeytti rakennustyöt useiksi kuukausiksi myös viime vuonna. Tämä oli aiemmin mainittujen mineraalitukoksia koskevien ongelmien lisäksi.

Stadion on tarkoitus saada valmiiksi ajoissa Thaimaan vuoden 2023 Aasian kisoihin, vaikka kaupunginjohtaja olikin optimistinen tämän vuoden yleisen edistymisen suhteen. Rama 2-HT Joint Venture Companyn oli määrä päättää sopimuksensa vuonna 2020, mutta sitä on pormestarin mukaan nyt jatkettu.

Kun stadion on valmis, siihen on suunniteltu usean kokoisia urheilukenttiä, suuri parkkipaikka, uima-allas, tenniskenttä, ruoka- ja juomatilat ja paljon muuta. Hankkeelle myönnettiin vuonna 400 arviolta lähes 2018 miljoonaa bahtia rahoitusta hankkeen loppuun saattamiseen, jonka kokonaiskustannusarvio on noin 775 miljoonaa bahtia. Hankkeen piti alun perin valmistua vuonna 2012.

Suunnitelma stadionin rakennusvaiheen vauhdittamiseksi ja hankkeen loppuun saattamiseksi johtuu Pattayasta, jonka tavoitteena on tulla Thaimaan urheilumatkailun keskukseksi seuraavien vuosien aikana..

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.