Pattaya järjestää ei yhden, vaan neljä viikonloppuisin musiikkifestivaaleja toukokuussa kotimaan matkailun edistämiseksi

KUVA: Pattayac City Law Enforcement (ARKASTETTU KUVA)

Pattaya-

Pattaya City Law Enforcement -sivulla kerrotaan, että Pattaya City järjestää neljä musiikkifestivaalia viikonloppuisin toukokuussa edistääkseen kotimaan matkailua.

Katso lyhyt lista epävirallisesta aikataulustaw, julkistettavat musiikkitapahtumat:

huhtikuu 30th toukokuun 1st: Pattaya Music Festival Pattaya Beachillä.

voi 7th toukokuun 8th: Pattayan musiikkifestivaali Jomtienin rannalla.

voi 14th toukokuun 15th: Pattayan musiikkifestivaali Lan Poe Public Parkissa.

voi 21st toukokuun 22nd: Pattaya Music Festival Pattaya Central Beachillä.

Lisätietoja näistä neljästä suuresta tapahtumasta, joiden tarkoituksena on tuoda kotimaisia ​​matkailijoita Pattayaan, julkaistaan ​​pian Pattayan kaupungin viranomaisten mukaan.

Pattaya Newsin tarina

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.