Pattaya Cricket Club (PCC) tuhosi Bangkok Blues Cricket Clubin (BBCC) 9 pisteellä

Pattaya Cricket Club (PCC) tuhosi Bangkok Blues Cricket Clubin (BBCC) yhdeksällä pisteellä 9. helmikuuta 28

Kirjailija: Clive Rogerson

Toimittajan huomautus: Haluatko paikallisen urheilujoukkueesi, seurasi tai tapahtumasi paikallisuutisiin ilmaiseksi? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

 

  25 yliottelu pelattiin Pattana Sports Resortissa (PSR) sunnuntaina 28. helmikuuta 2021. Viime viikolla tapahtuneen Bangkokin CC3:n purkamisen jälkeen PCC jatkoi nousuaan tuhoamalla Bangkok Bluesin. PCC:n keilaajat ottivat hallinnan ja sisälsivät taitavan lyöntipuolen tarkalla keilailulla ja loistavalla kentällä, kun taas BBCC:n keilaajat murskattiin ympäri maata 13 kierroksen sisällä.  

  BBCC voitti heiton ja päätti lyödä. Bishu ja V Mishra avautuivat Ryan Driveria ja Matt Harknessia vastaan. Ryan löi ensimmäisessä erässä, kun Bishu meni Wez Mastertoniin puolivälissä. Irfan Memon korvasi hänet ja teki nopean 11:n yhdeksästä pallosta ennen kuin vei saaliin Dan Allenin taakse debyyttinsä aikana. Chris Lindop otti keilailun ja sai pian V Mishran (9) kiinni Dan Allenin taakse. Ian Liddelin keilailu piti BBCC:n hiljaisena, mutta se oli Chris Lindopin 15rd tuhoutuneen BBCC:n yli. Kemlesh Singh meni 2, jäi taakse – Danin 3rd ja Rohan sai kiinni Matt Harknessin sukellussaaliista lisäkannessa. BBCC oli 38 5 off 10 overs ja syvällä tehdä-do. BBCC:llä oli sitten hieman elpymistä Ashish Beyn ja Mukesh Thakurin kanssa, jotka lisäsivät 28, ennen kuin Ryan Driver sai Mukesh (14) kiinni syvästä keskipisteestä. Wez Masterton, keilailu, oli juuri siirtänyt Ryanin syvän neliön jalkasta ja pallo meni alas hänen kurkunsa. Sama kaksikko lähetti Ashishin (17) kotiin 74 7:llä ja BBCC kamppaili kentällä. Luke Stokes kamppaili ulos kentältä, kun kiivaasti ajettu pallo osui hänen ranteeseensa, ja hänet korvattiin Sid Varmalla. Ryan-kuljettaja otti viimeiset 2 wicketiä päättäessään BBCC:n sisävuoron 107 vastaan ​​9 25:stä kierroksesta – selvästi huonompi tulos. Ryanilla oli 4 16:lla, Chrisillä 3 14:llä ja Dan Allanilla 4 PCC:n kahdeksasta saalista. Hallitseva suoritus PCC:ltä.

  PCC avasi pelivuoronsa Wez Mastertonin ja Matt Harknessin kanssa Bivekia ja Mukesh Thakuria vastaan. Wez pudotettiin 2nd lipsahdus pisteillä 2 – galaktisten mittasuhteiden virhe, kun Wez jatkoi lakon ja sateen rajojen räjäyttämistä, kun taas Matt jatkoi ankkuriroolissaan. Wez putosi lopulta 75:een 42 pallosta, 10 4:llä ja 4 6:lla, 12:ssa.th ohi, kun hän päätti lähteä jäljellä oleville juoksuille isolla osumalla. Irfan Momenin swing, miss ja kompastus. Ryan saapui viimeisille 2 pallolle ja 1 juoksulle. PCC voitti 9 ovella ja heidän 3:llard voitto 5 ottelusta.

Tuomarit nimesivät Wez Mastertonin MotM:ksi 75:stä ja 2:sta 19:stä. Kunniamaininnat Ryan Driverille, Chris Lindopille ja Dan Allanille.

Kaikki kriketistä kiinnostuneet tulkaa katsomaan PCC:tä. Ruokaa ja olutta on tarjolla. Seuraava ottelu pelataan PSR:llä 14. maaliskuuta klo 1 Kerala Strikers CC:tä vastaan.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (1 äänestys)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/