Thaimaan kuninkaallinen poliisi pitää lehdistötilaisuuden keskustellakseen viime yön Bangkokin mielenosoituksista ja pidätetyistä

Bangkok -

Yhteensä 22 ihmistä vahvistettiin pidätetyksi demokratiaa puolustavien mielenosoituksen aikana ensimmäisessä jalkaväkirykmentissä eilen 28. helmikuuta, Metropolitan Police Bureau ilmoitti tänään tiedotustilaisuudessa.

Poliisi kenraaliluutnantti Phukphong Phongpetra, Metropolitan Police Bureaun päällikkö, kertoi eilen mielenosoituksen kokonaistilanteesta ja totesi, että mielenosoitus järjestettiin noin kello 3 - 00 tänä aamuna.

Poliisi oli ajoittain varoittanut mielenosoittajia koko mielenosoituksen ajan perääntymään ja hajaantumaan, mutta joidenkin mielenosoittajien nähtiin purkavan piikkilanka-aitoja, poistavan barrikadeja ja heittelevän tavaroita poliisivoimiin, poliisin lausunnon mukaan.

Turvajoukot pelkäsivät tilanteen pahentuvan. Päällikkö vahvisti myös kumiluotien käytön eilen ensimmäistä kertaa ja lisäsi, että kaikki mielenosoituksissa käytetyt laitteet olivat lisensoituja väkijoukkojen hallintaan eivätkä olleet hengenvaarallisia. Hän totesi, että niitä käytettiin tilanteen vakavuuden vuoksi, koska mielenosoittajat kieltäytyivät kuuntelemasta käskyjä ja yrittivät tunkeutua sotilasomaisuuteen.

Huolimatta ilmoituksesta mielenosoituksen päättymisestä noin kello 9, jotkut mielenosoittajat jatkoivat kerääntymistä Sutthisanin ja Din Daengin poliisiaseman eteen, missä poliisiauton kerrottiin poltetun, Phukphong sanoi.

– Vahinkotutkinta on parhaillaan käynnissä. Pystymme nyt tunnistamaan epäiltyjen ryhmän ja tutkimme ja viemme syytteeseen kaikki uhrit, joita alun perin syytettiin tuhopoltosta ja omaisuuden menettämisestä, hän jatkoi.

Sosiaalisessa mediassa laajalti jaetuista viruskuvista ja -materiaalista poliisin vahingoittamasta mielenosoittajia fyysisesti, komissaari kehotti yleisöä tarkastelemaan tilannetta kokonaisuutena ja ymmärtämään, että poliisi vain yrittää lopettaa väkivallan ja pidättää mielenosoittajia. syyttäjille mahdollisimman nopeasti.

Hän vaati, että jokainen upseeri oli toiminut laillisten joukkovalvontamenettelyjen mukaisesti tavoitteenaan lopettaa ankara väkivalta siviilien keskuudessa, ennen kuin tilanne olisi hallinnan ulkopuolella.

Apulaiskomissaari Piya Tawichai jatkoi, että poliisi oli ottanut kiinni 22 epäiltyä rikoksentekijää yhteenotossa ja nosti heidät alun perin syytteeseen hätäasetuksen ja tautien torjunnan rikkomisesta Covid-19-koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Joitakin syytettiin myös sähköisten äänenvahvistimien luvattomasta käytöstä, virkamiesten estämisestä heidän suorittamasta tehtäviään ja voimankäytöstä viranomaisten pelottelemiseksi.

Yhteensä 90 poliisia haavoittui, 27 joutui sairaalaan poliisisairaalaan ja yksi kuoli sydänkohtaukseen. Vainajan omaisille maksetaan 2,740,000 XNUMX XNUMX bahtin korvaus, Piya totesi.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.