Yli 10,000 XNUMX kotimaista matkailijaa tulvi Koh Larniin lomaviikon ensimmäisenä päivänä

Koh Larn, Pattaya-

Bali Hai Pier -laiturin viranomaisten mukaan yli 10,000 3 kotimaista matkailijaa on tulvinut Koh Larnille kolmen päivän lomaviikonlopun aikana.

Tänään (26th) on Makha Bucha, uskonnollinen vapaapäivä ja 3 päivän lomaviikonlopun ensimmäinen päivä. Turistit luottavat kotimaan matkustamiseen ja Pattayan turvatoimiin, sillä siellä ei ole havaittu yhtään vahvistettua Covid-19 -tapausta moneen päivään.

Center for Covid-19 Situation Administration alensi Chonburin, provinssin, jossa Pattaya sijaitsee, "oranssista" vyöhykkeestä, joka oli valvontavyöhyke, "keltaiseksi" aiemmin tällä viikolla, mikä tuo mukanaan lievempiä rajoituksia ja rakentanut luottamusta kotimaisten matkailijoiden keskuudessa.

Tuhansia kotimaisia ​​turisteja nähtiin odottamassa Bali Hain laiturilla, josta he lähtivät veneillä Koh Larniin. Koh Larn oli suljettu ulkomailta koko tammikuun Covid-19:n vuoksi, mikä myös auttoi palauttamaan luonnonympäristön ja rannat. Saari on suosittu sekä ulkomaisten että kotimaisten matkailijoiden keskuudessa, mutta Thaimaassa on tiukka rajavalvonta Covid-19:n takia pääasiassa vain kotimaiset matkailijat. (ilman kahden viikon karanteenia)

Yli 10,000 19 ihmistä kirjautui sisään käyttämällä Covid-XNUMX-seurantasovelluksia ja sisäänkirjautumistoimenpiteitä Bali Hain laiturin virkamiesten mukaan ennen matkaansa Koh Larniin hygieniamittauksilla, kuten lämpötilatarkastuksilla, käsien desinfiointiaineilla ja kasvomaskien käyttämisellä.

Bali Hain viranomaiset olivat optimistisia, että tämä suuntaus, että Koh Larnin kotimaan turisti vierailee enemmän ja jonka talous on lähes täysin matkailun varassa, jatkuu viikonloppuna.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.