Kolme väitettyä laitonta huumekauppiasta pidätettiin Jomtienissa, joiden kerrotaan kantavan laittomia huumeita

Jomtien, Pattaya, Chonburi-

Kolme väitettyä huumekauppiasta on pidätetty Jomtienissa varhain tänä aamuna (25. helmikuuta)th), Chonburin maakunnan poliisin mukaan. Poliisin kerrottiin takavarikoineen epäillyiltä 610 grammaa kidemetamfetamiinia ja 93 metamfetamiinipilleriä.

Eversti Santi Kornsasemin johtama Chonburin provinssin poliisin ryhmä pidätti kolme miespuolista thaimaalaista epäiltyä, jotka Pattaya Newsille nimettiin Dusit 'Ae' Thongpracha, 33, Siriphong 'Ae' Saksri, 37, ja Payu 'Maew' Tapkornburi, 38. Heidät pidätettiin varhain tänä aamuna osoitteessa Soi Jomtien 2 ja Soi Jomtien 3.

Eversti Santi Kornsasemin tiedotteen mukaan poliisi takavarikoi yhteensä 610 grammaa metamfetamiinia ja 93 metamfetamiinipilleriä.

Pidätys johtuu siitä, että poliisi sai puhelimitse anonyymin vihjeen "huolestuneelta kansalaiselta", että epäillyt myyvät huumeita laittomasti alueella.

Heitä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa. Kolme epäiltyä eivät antaneet lausuntoa lehdistölle, eikä ole tiedossa, ovatko he tässä vaiheessa palkanneet asianajajan.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (3 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.