Banglamung sallii peruskynttiläkulkueet paikallisissa temppeleissä Makha Bucha -päivänä Covid-19-varotoimien mukaisesti

TIEDOSTO KUVA

Banglamung-

Tunnetut paikalliset munkit vahvistivat The Pattaya News -lehdellä, että Pattayan ja Banglamungin temppelit saavat viettää Makha Bucha -päivää, mukaan lukien kynttiläkulkueet Covid-19-varotoimenpiteiden mukaisesti, mutta siellä ei järjestettäisi aiempien vuosien kaltaisia ​​suuria messuja tai tapahtumia.

Thaimaan Sanghan korkein neuvosto (munkkikomitea) päätteli aiemmin tällä viikolla, että Makha Bucha -päivän kunniaksi ei järjestetä suuria seremonioita Bangkokin ympärillä ja muilla Thaimaan alueilla sijaitsevissa temppeleissä, kuten temppelimessuilla, toreilla, uskonnollisten esineiden esittelyillä, julkisella munkkilla. paraatit”, munkkisaarnat, juhlat, ryhmärukoukset, ansioiden antaminen munkeille henkilökohtaisesti jne. Ihmiset saavat kuitenkin kävellä kynttiläkulkuea osallistuvissa temppeleissä temppelien osien ympärillä naamareissa ja sosiaalisesti etäisyyden päässä, kuten päivän perinteenä on . (Makha Buchalla ihmiset kävelevät perinteisesti myötäpäivään vihkimissalin tai pagodin ympäri kolme kertaa kynttilän, kukkien ja suitsukkeen kanssa osana uskonnollista seremoniaa.)

Makha Bucha Day, joka on myös alkoholiton päivä, osuu tälle perjantaille 26.

Banglamungin piirin munkkijohtaja Phra Kru Pipitkitjarak kertoi paikalliselle medialle: "Lopullinen päätös seremonioiden järjestämisestä riippuu kunkin yksittäisen alueen ilmoituksesta tai määräyksestä."

"Jos jokin temppeli sallii kynttiläkulkueet, niiden tulisi ottaa sosiaalinen etäisyys, vaatia maskin käyttöä ja rajoittaa ihmisiä kulkueen jokaisella kierroksella ilman muita seremonioita." Phra Kru Pipitkitjarak jatkoi.

"Jokainen Banglamungin temppeli on samanlainen kuin muut temppelit, mutta siellä ei järjestetä suuria seremonioita tuhansien ihmisten kanssa kuten edellisinä vuosina. Buddhalaiset voivat kävellä kappeleissa kynttilöiden, suitsukkeiden ja kukkien kanssa, jos he noudattavat Covid-19-sääntöjä ja -rajoituksia. Phra Kru Pipitkitjarak lisäsi.

"Nongpruen temppeli on avoinna kynttiläkulkueille klo 8-00. Jokaisen on käytettävä kasvonaamaria." Phra Kru Pipitkitjarak päätti.

Pattaya Newsille kerrottiin myös, että useimmat, mutta eivät kaikki, paikalliset temppelit sallivat kynttiläkulkueet ja että heidän paikalliselta temppeliltä tulee varmistaa etukäteen, että ne sallivat supistetun uskonnollisen toiminnan ja tärkeän uskonnollisen päivän merkitsemisen. valitsemansa temppeli.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.