Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat kokoontuvat rauhanomaisesti "Elephant Ticket" -mielenosoittajaan Thaimaan poliisijärjestelmää vastaan ​​Bangkokin keskustassa eilen

Bangkok -

Demokratiaa kannattavat mielenosoittajat kokoontuivat Ratchaprasongin risteykseen Bangkokin bisnesalueella eilen illalla, helmikuun 23. päivänä, järjestämään "Elephant Ticket" -mielenosoituksen väitettyä Thaimaan poliisin korruptioskandaalia vastaan.

Mielenosoituksen järjesti niin kutsuttu "Anonymous Party", ja se alkoi noin kello 5. Se kohdistui pääasiassa väitettyyn korruptioon vanhempien poliisien ylennysjärjestelmässä nimeltä "Elephant Tickets".

Lippu oli väitetty luottamuksellinen paperi, jota väitettiin käytetyn poliisin korkeiden virkojen ostamiseen ja myymiseen. Move Forward -kansanedustaja Rangsiman Rome paljasti kiistanalaisena epäluottamuslauseen aikana parlamentissa viime viikolla.

Kello 7 alkaen suuri joukko mielenosoittajia marssi Ratchaprasongin risteyksestä Thaimaan kuninkaalliseen poliisin päämajaan.

Koko illan mielenosoittajat tuomitsivat Thaimaan poliisin virka-ajan ja hierarkkiset järjestelmät puheillaan, bannereillaan ja taideteoksillaan. He lähettivät myös kopioita asiakirjoista paikalle lähetetyille joukkovalvontapoliiseille, jotka kehottivat heitä ja muita matala-arvoisia poliiseja vastustamaan väitettyä korruptiota ja pitämään kiinni poliisin ideologiasta ihmisten suojelemiseksi. Thaimaan poliisi puolestaan ​​kiistää virallisesti niin sanotun norsulipun olemassaolon.

He vaativat myös neljän tunnetun johtajan, Parit "Penguin" Chiwarakin, Arnon Nampan, Somyos Prueksakasemsukin ja Patiwat "Bank" Saraiyamin, vapauttamista. Heitä on syytetty § 112 tai Lese Majeste -syytöksistä ja kapinasta kahden päivän pronssissa. -demokratiamielenosoitus viime vuoden syyskuussa.

Protestijohtajat ilmoittivat mielenosoituksen päättyneen noin kello 8. Eilisen mielenosoituksen yleinen ilmapiiri pysyi rauhallisena kolmen tunnin ajan.

Kuva: Prachatai

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.