Pattayan alueen kokki paljastaa erittäin harvinaisen Melo-helmen, joka painaa hieman yli 90 karaattia, jonka kerrotaan löytyneen kuoressa Pattayan alueen markkinoilta

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Pattaya-

Paikallinen kokki on paljastanut hänen mukaansa harvinaisen, hieman yli 90 karaattia painavan Melo-helmen, jonka kerrotaan löytyneen kuoren sisältä, jonka hän osti Pattayan markkinoilta kymmenen vuotta sitten, ja toinen Thaimaasta muutamassa viikossa.

Ensinnäkin, jos et tiedä mikä Melo-helmi on, voit oppia lisää täältä.

Patipat Hatthadon, 57, teki ilmoituksen Banglamungin poliisille eilen (23. helmikuuta)rd) Melo-helmellä ja Thaimaan Gem and Jewelry Institution of Thailandin (julkinen järjestö) todistuksella.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

Hän sanoi: "Olen kokki. Ostin simpukan Nakluan Larn Poe Marketilta kymmenen vuotta sitten. Löysin helmen kuoren sisältä. Luulin, että se oli jonkinlainen paino tai lyijypallo, jonka markkinatoimittajat joskus laittoivat kuorien sisään tehdäkseen niistä painavampia hinnan nostamiseksi, ja olin jättänyt sen huomiotta useiden vuosien ajan.

"Yritin käyttää veistä lävistääkseni helmen ja selvittää, mikä se oli, mutta se ei toiminut, ja olin jättänyt sen uskonnolliseen hyllyyn viime vuosikymmenen ajan tietämättä, mitä minulla mahdollisesti on." Patipat jatkoi.

“Äskettäin Näin monia uutisia Melo-helmistä, koska Thaimaasta löydettiin äskettäin toinen helmi, joka herätti merkittävää mediahuomiota. Vein helmen Thaimaan Gem and Jewelry Institutionille, joka ilmoitti, että helmi on todellinen ja painaa 90.10 karaattia. Sitä säilytetään nyt turvallisesti pankissa, kun päätän seuraavan askeleeni. Tein poliisille rikosilmoituksen oikeussuojaa varten kiven arvon takia.” Patipat kertoi paikalliselle uutismedialle.

KUVA: Sophon Cable TV (STV)

„Keräilijät eri maista ovat jo ottaneet minuun yhteyttä, jotka ovat kiinnostuneita helmen ostamisesta. Punnitsen parhaillaan tarjouksia.” Patipat päätti.

Pattaya News toteaa, että jos tätä helmeä pidetään edelleen aidona, se on todennäköisesti miljoonien ja miljoonien bahtien arvoinen, ja toinen viimeaikainen ja pienempi helmi on vähintään kymmenen miljoonan bahtin arvoinen - elämää muuttava löytö, joka on ollut viimeisten kymmenen vuoden aikana. istuu hyllyllä.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==--

Älä unohda tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostiviestissä. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulu tai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/Â tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
5 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.