Pattaya saa 21 ilmastoitua bussia julkiseen koululiikenteeseen ja koulutukseen

Pattaya-

Pattayan kaupunginhallitus on vastaanottanut tänään 21 ilmastoitua linja-autoa Pattayan julkisen koulujärjestelmän ja yleisiin koulutustarkoituksiin, kuten liikenteeseen.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi Pattaya Newsille tänään (24. helmikuuta)th), että kaupungin johtajat olivat saaneet yhteensä 21 ilmastoitua bussia, joiden koko ja kapasiteetti vaihtelevat.

Pormestari lisäsi lyhyessä haastattelussa paikalliselle lehdistölle: "Pattaya City on hyväksynyt 57 miljoonan bahtin budjetin koulutustarkoituksiin nykyaikaisen koululiikenteen ja -hallinnon kehittämiseksi Pattayassa."

"Näiden linja-autojen tarkoituksena on helpottaa Pattaya Cityn opiskelijoiden oppimista koulujen ulkopuolella, ja niitä käytetään vuoden 2021 lukukauden aikana. Niitä käytetään opintomatkoihin, kuljetuksiin ja koulujärjestelmän yleiseen tukemiseen, josta puuttuu nykyinen keskitetty liikenneinfrastruktuuri. Pormestari päätti.

Bussit jaetaan jokaiselle Pattayan alueen julkiselle koululle paikallisten viranomaisten avustuksella, pormestari lisäsi.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

 

 

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.