Pattaya City aloittaa viikonlopputapahtumat uudelleen, alkaen "Light of Pattaya" -tapahtumasta, Songkranista "keskustellaan"

Pattaya, Thaimaa-

Pattaya City tuo takaisin viikonlopputapahtumat tapaamisen jälkeen yritysjohtajien kanssa alkaen kaupungin sisustamisesta "Light of Pattayan" -kampanjalla matkailun edistämiseksi ja matkailijoiden rohkaisemiseksi Pattayaan seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana sen jälkeen, kun Thaimaan hallitus jatkaa rajoitusten lieventämistä. Covid-19:n ympärillä.

Covid-19-tilanteenhallinnan keskus alensi Pattaya-luokituksen "oranssista" valvontavyöhykkeestä "keltaiseksi" korkeaksi tutkimusvyöhykkeeksi aiemmin tällä viikolla, mikä mahdollistaa viihdepaikkojen sulkemisen myöhemmin ja alkaa sallia normaalia toimintaa. alueella. Mikäli tilanne paranee edelleen, toivotaan, että Chonburin maakunnasta tulee joskus maaliskuussa vihreä ”kyselyvyöhyke”, mikä mahdollistaa suuremman tason aktiviteetteja ja tapahtumia.

Viime vuonna Pattaya järjesti useita menestyneitä tapahtumia, jotka toivat merkittävää kotimaan matkailua Pattayalle, mukaan lukien ilotulitusfestivaali, kala- ja äyriäisfestivaali, musiikkifestivaali ja Loy Krathong -festivaali. Tämä pysähtyi äkillisesti, kun alun perin laittomista rahapelilaitoksista jäljitetty Covid-19-tartuntojen toinen kierros sulki maakunnan ja kotimaan matkailun noin kuukaudeksi joulukuun lopussa. Tämä peruutti myös vuoden suurimman tapahtuman, New Year Countdown -festivaalin Bali Hai Pier -laiturilla. Covid-19-tilanteen parantuessa Pattayan kaupungin johtajat ovat tehneet yhteistyötä hotelli- ja viihdeteollisuuden yritysjohtajien kanssa ja aloittaneet varovaisen suunnittelun kotimaan matkailijoiden ajamiseksi takaisin kaupunkiin.

Pattayan kaupungin pormestari Sonthaya Khunplume kertoi The Pattaya Newsille: "Suunnittelemme kahdeksan suuren matkailualan teollisuuden ja yrityksen kanssa edistääksemme Pattayan matkailua tulevina viikkoina ja kuukausina, erityisesti kiireisen Songkranin "korkean sesongin" aikana, jolloin monet thaimaalaiset viettävät lomaa. vapaata. Suunnitelmana on tuoda takaisin matkailuun liittyvät tapahtumat, jotka auttoivat monia Pattayan alueen yrittäjiä, erityisesti thaimaalaisia ​​turisteja palvelevia, samalla kun tasapainotetaan Covid-19-varotoimet.

KUVAT: Sophon Cable TV (STV)

"Ensimmäisen tapahtuman nimi on "Pattayan valo". Kaupunkia koristaa valofestivaali ja neliulotteinen näyttöshow kuuluisien turistinähtävyyksien ympärillä. Tavoitteena on asettaa upeita valonäyttöjä ja esityksiä joillekin alla olevissa kuvissa näkyville alueille ja innostaa ihmisiä käymään, kirjautumaan sisään sosiaalisessa mediassa ja jakamaan sosiaalisen median alustoilla, kuten Instagramissa. Pormestari jatkoi.

KUVAT: Sophon Cable TV (STV)

"Tämän tarkoituksena on rohkaista kotimaisia ​​matkailijoita käymään Pattayassa ja näkemään monia paikallisia matkailukohteita, saaria ja paikkoja." Pormestari totesi.

”Suunnittelemme myös useita matkailutapahtumia huhtikuusta eteenpäin, kuten 2021 musiikkifestivaaleja, ruokafestivaaleja, urheilutapahtumia ja paljon muuta. Keskustelemme myös paikallisten johtajien ja Covid-19-tilannehallinnon keskuksen kanssa Songkran-tapahtumista, joka on vuoden tärkein loma thaimaalaisille.

Viime vuonna Songkran, thaimaalainen uusivuosi, jota kutsutaan myös vesifestivaaliksi, peruttiin, mikä maksoi taloudelle valtiovarainministeriön mukaan miljardeja bahtia. CCSA on toistaiseksi todennut, että on liian aikaista sanoa, voivatko Songkranin tapahtumat tapahtua normaalisti - mikä yleensä sisältää vesitaisteluja - mutta näyttää yhä todennäköisemmältä, että jonkinlainen tapahtuma kestää, vaikka lieventääkin. paikka ajaa kotimaan matkailua Pattayaan niin kauan kuin Covid-19-tilanne paranee.

”Kesäkuussa on Pattaya Cityn vuosipäivä, jolle aiomme järjestää myös suuren festivaalin ja tapahtuman. Matkailutapahtumia suunnitellaan tämän vuoden loppuun asti, joihin kuuluu myös suosituin ei-Songkran tai uudenvuoden tapahtumamme, ilotulitusfestivaali." Pormestari päätti.

Tiedot tapahtumista ja päivämääristä julkaistaan ​​​​seuraavien viikkojen aikana, toteaa The Pattaya News.

Pattaya Newsin tarina

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä FacebookTwitterGoogle UutisetInstagramTikTokYoutubePinterestpuheFläppitaulu or Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/ tai alla olevissa kommenteissa.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
1 (2 ääntä)
Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.