Black Woods Hotel Pattaya ja Pattaya City Photography Club järjestävät valokuvauskilpailun teemalla "Missing Pattaya" ja rahapalkintoja

Pattaya, Thaimaa-

Black Woods Hotel Pattayassa, yksi paikallisen alueen uusimmista hotelleista, ja Pattaya City Photography Club järjestää matkailupromootiota rahapalkinnoilla pitääkseen Pattayan ihmisten muistossa ja luodakseen heidän sanojensa mukaan positiivista kuvaa Pattayan kaupungista.

Black Woods -hotelli on yksi uusimmista paikallisista hotelleista, joista kerroimme ensimmäisen kerran joulukuussa täällä.

Lehdistötilaisuus pidettiin klo 4 lauantaina 00. helmikuuta Black Woods -hotellissa, joka sijaitsee osoitteessa Soi 20 Pattayalla, jossa julkistettiin kilpailu, ja sitä isännöi Nirun Wattsathorn, entinen merkittävä Pattayan johtaja.

Kilpailu on valokuvauskilpailu, johon kaikki (myös ulkomaalaiset) voivat osallistua, ja sen teemana on "Missing Pattaya". Kuvien tulee näyttää kauneutta, positiivisia muistoja ja saada ihmiset muistamaan Pattaya ja haluamaan palata Covid-19-tilanteen parantuessa.

  Tämän kilpailun voittajan palkintona on rahapalkinto 10,000 1 bahtia 2. paikasta, 5,000. sija 3 3,000 bahtia, 1,000. sija 10 2000 bahtia ja XNUMX XNUMX bahtin lohdutuspalkinto XNUMX hengelle. XNUMX bahtin palkinto myönnetään valokuvalle, joka eniten avaa "uuden perspektiivin" Pattayasta järjestäjien kuvailemalla tavalla.

  Valokuvan lähettämisen ehdot ovat:

-Kuva on otettava digikameralla tai älypuhelimella.
-Voit säätää värejä ja retusointitekniikoita kuvanlaadun parantamiseksi. Sitä ei kuitenkaan voida täysin muokata/väärennetä/jne.
- Lähetettyjen kuvien kuvan resoluution on oltava vähintään 300 DPI ja kuvatiedoston, jonka resoluutio on vähintään 6 miljoonaa pikseliä, JPEG-tiedostomuodossa (RAW FILE -kuvia tai muita tiedostomuotoja ei hyväksytä.)

Osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee tehdä seuraava:

-Julkaise kuva julkiselle Facebook-sivulle (yksityisiä sivuja ei voi nähdä), kuten julkiseen profiiliin, jossa on seuraavat hashtagit: #Miss Pattaya #Pattaya 2021 #pattayaphotographycontest2021 #PattayaCityPhotographyClub #BlackWoodshotelpattaya

-Slopeta alkuperäinen kuvatiedosto sähköpostiin pattayaphotocontest2021@gmail.com kuvan nimi, lähettäjän nimi sekä osoite ja puhelinnumero, joihin tavoitat parhaiten. 

-Jokainen lähettäjä voi lähettää yhteensä kolme kuvaa.

Ehdotuksia otetaan vastaan ​​31. maaliskuuta 2021 asti. Voittajat julkistetaan 16. huhtikuuta 2021, ja palkintojenjakotilaisuus pidetään Black Woods -hotellissa osoitteessa Soi 7 24. huhtikuuta 2021.

Onnea!

 

Lähettäminen
Käyttäjä Review
0 (0 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/