RECAP: Thaimaa raportoi 86 kotimaista tapausta 92 uudesta päivittäisestä Covid-19-tapauksesta viimeisen 24 tunnin aikana

Kansallinen -

Thaimaa ilmoitti 86 kotimaisesta tapauksesta yhteensä 92 uudesta Covid-19 Coronavirus -tapauksesta viimeisen vuorokauden aikana, Covid-24-tilannehallinnon keskus (CCSA) raportoi tänä aamuna 19. helmikuuta.

Noin 38 kotimaista tartuntaa löydettiin Samut Sakhonista 27, Pathum Thanista 10 ja Ang Thongista 1 proaktiivisten tapausten yhteydessä paikallisissa yhteisöissä, erityisesti suurissa tehtaissa, tuoremarkkinoilla ja siirtotyöläisten asuntoloissa. He kaikki ovat nyt lääninvaltioiden karanteeneissa ja kenttäsairaaloissa kansanterveysviranomaisten valvonnassa.

Suurin osa 48 infektiosta oli sairaala- tai sisäänkäyntitapauksia, joita löydettiin Samut Sakhonista 33, Pathum Thanista 7, Bangkokista 3, Ang Thongista 3, Khon Kaenista 1 ja Chonburista 1. Kaikki potilaat ovat nyt eristetty paikallisista ja kenttäsairaaloista hoitoa varten.

Uusi vahvistettu tapaus Chonburissa oli lääketieteen työntekijä Banglamungissa, joka työskenteli tiiviisti osavaltion karanteenissa olevien Covid-19-potilaiden kanssa. Viisi vähäriskistä kontaktia on tunnistettu, joista kaksi on tähän mennessä ollut negatiivinen. Potilas on nyt eristetty valtion karanteenissa. Lisätietoja löytyy alla olevasta artikkelista:

Chonburi ilmoittaa uudesta vahvistetusta Covid-19-tapauksesta, Banglamungin sairaalan lääkintätyöntekijä, joka työskentelee Covid-potilaiden kanssa

Tähän päivään mennessä 156 24 ihmistä toipui täysin viimeisen vuorokauden aikana ja on päästetty kenttäsairaaloista ja karanteenikeskuksista. Thaimaa on nyt saavuttanut 25,415 24,285 tapauksen, 83 XNUMX toipumisen ja yhteensä XNUMX XNUMX kuolemantapauksen pandemian alkamisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä!

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2021!

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, puhe, Fläppitaulutai Tumblr

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella meistä yritystäsi, tapahtumaasi, hyväntekeväisyysjärjestöäsi tai paikallista urheilua jne.? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayaNews.com

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Pattayanewseditor@gmail.com

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.